TIL tester egyptisk landslagsspiss

TIL tester egyptisk landslagsspiss

Tromsø Idrettslag skal de neste dagene teste ut den egyptiske spissen Fahty Ahamed Mohamed Mahmoud Ismael (23). Egypteren har A-landskamper for en av de beste fotballnasjonene i Afrika.

– En spennende spiss

– En målscorer, en landslagsspiller og en spennende spiss – ut i fra de rapportene vi har. Vi har invitert ham hit noen dager, så får vi ta det derfra, sier TIL-trener Per-Mathias Høgmo til NRK.

På grunn av krisen og opptøyer i egyptisk fotball, har TIL muligheten til å hente spissen til Norge. Men en eventuell overgang kan ikke skje før i sommerens overgangsvindu.

– Spillere har hatt gode forhold i Egypt før krisen kom, at det har ikke vært noen stor eksport av spillere derfra. Et spennende marked er det i den forstand at vi snakker om ekstremt robuste spillere som også har et høyt ferdighetsregister, sier Høgmo.

Spissen kommer til Tromsø tirsdag kveld. Og skal trene med TIL fram til 18. april.

Egypteren er 86 kilo og 187 centimeter. Han spiller egenlig for Zamalek club, men er på utlån til maser el mlkassa club.

På 50 internasjonale kamper har han scoret 21 mål.

NRK setter pris på at mange bidrar med meninger, erfaringer og synspunkter i kommentarfeltet. Takk for at du begrunner dine meninger og avstår fra personangrep. Innlegg som ikke følger våre regler for deltakelse kan bli slettet.

Flere nyheter

Flere nyheter

TV-reportasjer

8. klassingene i Hammerfest er blant de tusenvis av skoleelever i en rekke land som nå skal vise hva de kan med lego.
Og når årets tema for First Lego League er naturkatastrofer, så føler finnmarkingene seg "på hjemmebane".
Hekla Stålstrenger spiller live låten 37,5 i NRK studio.
Jens Kloster spiller på sin kopi av en 3.000 år gammel bronselur. Spesielt med dette instrumentet er at munnstykket er helt likt munnstykker som brukes på dagens horn. Instrumentet er også stemt i samme tone som dagens instrumenter, noe som er et lite mysterium ifølge Kloster.