Nilsen: – Sånn passe fornøyd

Det endte i uavgjort mellom Tromsø og Mjøndalen på Alfheim mandag kveld.

Uavgjort mot Mjøndalen

Steinar Nilsen var mellomfornøyd etter 1-1 i toppkampen.

For andre gang denne sesongen avga TIL poeng på hjemmebane. Toppkampen mot Mjøndalen på Alfheim endte 1-1 – og dermed har Sandefjord fått ei luke på fire poeng i toppen av tabellen med en tredjedel av sesongen unnagjort.

– Jeg er vel sånn passe fornøyd, oppsummerte TIL-trener Steinar Nilsen etter kampen.

Tromsø misbrukte store sjanser i sluttminuttene. Samtidig hadde også Mjøndalen store muligheter tidligere i 2. omgang. Sånn sett var det kanskje greit med 1-1.

Store sjanser

Zdenek Ondrasek ga TIL ledelsen tidlig med sitt femte seriemål denne sesongen. Men så utlignet Mjøndalen etter en knapp halvtime på en dødball.

– Vi slet med dødballene deres, sa Steinar Nilsen.

Men på tampen kunne innbytterne avgjort for TIL. Lars Gunnar Johnsen bommet på ballen etter et strålende innlegg fra Runar Espejord etter 86 minutter.

– Jeg skal score på den, deppet Johnsen etter kampen.

Så fire minutter på overtid fikk Espejord sjansen på en tilsvarende mulighet.

– En Mjøndalen-spiller var så vidt nær ballen, og da fikk jeg ikke kontroll, sier Espejord.

To nye kamper

Nå venter to nye seriekamper i løpet av uka – først Kristiansund hjemme torsdag, deretter Hødd borte søndag – før 3. rundekampen mot Glimt om halvannen uke.

– Det er tett med kamper. Og det er det vi må fokusere på – hvordan vi skal utvikle laget og spillerne. Tabellen er det for tidlig å si noe om, sier Steinar Nilsen.