Morten Kræmer ønsker å beholde A-laget i 2012 - Morten Kræmer forlater Tromsø Idrettslag. - Foto: Gunnar Grindstein/NRK /

Morten Kræmer forlater Tromsø Idrettslag.

Foto: Gunnar Grindstein/NRK

Kræmer slutter i Tromsø Idrettslag

Sportsdirektør og mangeårig TIL-spiller, Morten Kræmer, sier opp etter fem år i direktørjobben.

Kræmer har vært sportsdirektør i Tromsø Idrettslag siden 2007, og går nå tilbake til familiebedriften Kræmer.

– Morten Kræmer har gjort en utrolig god jobb for TIL i sine over fem år som sportsdirektør. Han har vært TILs ansikt utad på en fremragende måte, og han har vært med på å profesjonalisere TIL innenfor det sportslige området. At Morten nå velger å gå tilbake til familiebedriften Kræmer, vil selvsagt bli et tap for TIL, sier adm. direktør Stig-Ove Sandnes til til.no.

– Spennende utfordringer

Kræmer vil være i sportsdirektørjobben fram til 15. august.

– Det har vært utrolig morsomt og spennende å jobbe i TIL i disse fem årene, og jeg har hatt gleden av å være med på et lag som har tatt både medaljer i Tippeligaen og deltatt to ganger i UEFA Europa League. Når jeg nå velger å gå tilbake til familiebedriften Kræmer, har dette vært en prosess som har pågått over lang tid. Dette er en beslutning som jeg har tatt sammen med familien, og tidspunktet er valgt nøye i forhold til de spennende utfordringene familiebedriften Kræmer står overfor, sier Kræmer til klubbens nettside.

NRK setter pris på at mange bidrar med meninger, erfaringer og synspunkter i kommentarfeltet. Takk for at du begrunner dine meninger og avstår fra personangrep. Innlegg som ikke følger våre regler for deltakelse kan bli slettet.

Flere nyheter

Flere nyheter

TV-reportasjer

8. klassingene i Hammerfest er blant de tusenvis av skoleelever i en rekke land som nå skal vise hva de kan med lego.
Og når årets tema for First Lego League er naturkatastrofer, så føler finnmarkingene seg "på hjemmebane".
Hekla Stålstrenger spiller live låten 37,5 i NRK studio.
Jens Kloster spiller på sin kopi av en 3.000 år gammel bronselur. Spesielt med dette instrumentet er at munnstykket er helt likt munnstykker som brukes på dagens horn. Instrumentet er også stemt i samme tone som dagens instrumenter, noe som er et lite mysterium ifølge Kloster.