Selvmål berget ett poeng til Glimt

Molde tok ledelsen mot Bodø/Glimt i torsdagens eliteseriekamp på Aspmyra, men kom til slutt ut av oppgjøret med bare ett poeng. Det skuffet Molde-trener Tor Ole Skullerud.

Selvmål. Glimt-Molde på Aspmyra

Fortvilte Moldespillere etter at Glimt utlignet på selvmål. Ole Martin Rindarøy midt i bildet.

Det var bare spilt et kvarter av eliteserieoppgjøret da Molde-stopper Joona Toivio dunket et frispark i nettet fra omtrent 20 meters hold. Frisparket var godt slått og Lasse Staw var noen håndlengder fra ballen.

Molde holdt på ledelsen til en snau halvtime gjensto av kampen. Da fikk Bodø/Glimt dødball og ballen ble slått på Ole Martin Rindarøy. Unggutten var uheldig og satte ballen i eget nett. Flere mål ble det ikke.

– Jeg er vel ikke fornøyd. Vi burde drept kampen på 1-0 i første omgang. Jeg følte vi var nærmest. De kjempet hardt og det var en tøff bortekamp, sa Molde-trener Tor Ole Skullerud til C More.

Beholdt tabelltoppen

Bodø/Glimt-spillerne spilte seg til en rekke gode muligheter i begge omganger mot serielederen. Men marginene var ikke helt på deres side.

– Første omgang er bra. Det var bare målet som manglet. Det fikk vi heldigvis i annen omgang. Vi presset på for flere mål, men de hadde også sine sjanser. Jeg er veldig fornøyd med spillerne. Lagmoralen er bra og alle jobber godt, sa Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen.

Molde beholder tabelltoppen i eliteserien, mens Bodø/Glimt med det ene poenget legger seg på åttendeplass med 18 poeng på 13 kamper.

Molde - Bodø/Glimt på Aspmyra

Bodø/Glimt mot Molde. Torsdag er Molde på besøk.

Bodø/Glimts seriersrekke på seks kamper i serie og cup stoppet sist mandag mot Sandnes Ulf.

På hjemmebane så langt i år står Glimt med tre seire, to uavgjort og ett tap. De to siste kampene ble begge vunnet med 2-1 (Haugesund og Start), mens tapet kom mot Lillestrøm 1. mai. Formen på Aspmyra er stigende etter kun en seier på de fire første kampene i Bodø.

Molde scorer og leder 1-0 over Glimt på Aspmyra