Osman Zulquarnain - VINNERGLISET: Osman Zulquarnain viste frem vinnergliset etter at han vant Norway Cup med guttelaget til Bodø/Glimt. Nå er han tatt ut på U22-landslaget til Pakistan - Foto: Håvard Karlsen / NRK

VINNERGLISET: Osman Zulquarnain viste frem vinnergliset etter at han vant Norway Cup med guttelaget til Bodø/Glimt. Nå er han tatt ut på U22-landslaget til Pakistan

Foto: Håvard Karlsen / NRK

Her er den nye landslagsspilleren

Men Osman Zulquarnain skal ikke spille for Norge.

Til daglig bøtter han inn mål for Junkeren i 3.divisjon. Nå er Osman Zulquarnain tatt ut på U22-landslaget til Pakistan.

– Utrolig morsomt. Dette blir en ny og spennende opplevelse, sier 19-åringen til NRK.no.

Sendte video

Ifølge Avisa Nordland er det meningen at angriperen skal bidra mot Saudi-Arabia, Syria, Kyrgyztan, Palestina og Sri Lanka mellom 23.juni og 3.juli. Dette er kvaliken til Asia cup som arrangeres i sommer.

– De tok kontakt etter at de først bare hadde hørt om meg. De spurte om videoer av meg, og da sendte jeg videoer som senere ble gitt til treneren, forteller Zulquarnain.

Visste ikke om landslaget

En av videoene Osman Zulquarnain sendte til Pakistans U22-landslag var fra da 19-åringen avgjorde Norway cup for Bodø/Glimts guttelag i 2009. I finalen mot Ski satte Osman Zulquarnain vinnermålet minuttet ut i første ekstraomgang.

– Først sendte de mail fra Pakistan, så ringte de og fortalte at de ønsket meg. Jeg visste ikke at de hadde U22-landslag engang.

Studerer medspillerne på Youtube

Junkeren-spissen har ennå ikke fått klarsignal om å reise nedover til Saudi-Arabia for å spille fotball. Fortsatt er det en del papir som må ordnes før han kan sette seg på flyet.

19-åringen kjenner ikke så godt til nivået i Pakistan. Nå studerer han medspillerne på internett.

– Jeg har sett noen kamper på youtube, og jeg tror jeg har noe å bidra med, avslutter Osman Zulquarnain.

Flere nyheter

Telemarkforskning utgir årlig en oversikt over kulturnivået i norske kommuner. Indeksen rangerer alle de 428 kommunene i Norge etter ti ulike kulturbaserte kriterier. Tallene i kartet viser hvordan din kommune rangerer blant de 428 kommunene i landet.

Her er Norges beste kulturkommuner

Røros kommune kan for tredje gang skryte av tittelen «Norges beste kulturkommune», etter å ha stukket av med seieren i Norsk kulturindeks 2013. Sjekk hvordan det står til med kulturnivået i din kommune.

Les saken

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
Banen i Hanarøy idrettshall ble to meter for kort
Raymond Kolbjörnsen har brukt denne uken på å lage denne spektakulære nordlysvideoen.

Flere nyheter

Radio

Radio Nordnytt

Hør siste radiosending fra NRK Nordland

TV-sending

NRK Nordland

Se TV-sendinger fra NRK Nordland igjen

Nordlandsstemmer

Nordlandsstemmer

Les alle ytringene fra Nordland her