Stabæks Daigo Kobayashi (t.h.) setter inn 1-0 på frispark bak B/G-keeper Pavel Londak. - Stabæks Daigo Kobayashi (t.h.) setter inn 1-0 på frispark bak B/G-keeper Pavel Londak. - Foto: Kyrre Lien / Scanpix

Stabæks Daigo Kobayashi (t.h.) setter inn 1-0 på frispark bak B/G-keeper Pavel Londak.

Foto: Kyrre Lien / Scanpix

Bodø/Glimt rykker ned

Bodø/Glimt måtte vinne i kveld. Men de greide verken å score eller å forhindre scoring. Dermed er det 1. divisjon som gjelder neste sesong.

Video nsps_upload_2009_10_25_21_24_3_4687.jpg - Foto: Nyhetsspiller /

Video: - Ingen tvil om at det er tungt

Bodø/Glimts Thomas Rønning ( i midten) depper. - INGEN GLEDE: Bodø/Glimts Thomas Rønning ( i midten) depper. - Foto: Kyrre Lien / Scanpix

INGEN GLEDE: Bodø/Glimts Thomas Rønning ( i midten) depper.

Foto: Kyrre Lien / Scanpix

Bodø/Glimt måtte vinne borte mot Stabæk i kveld for å ha det minste håp om å få spille i eliteserien neste år.

- Vi er enormt skuffa. Vi måtte vinne, men klarte det ikke. Da blir det 1. divisjon, sier en svært skuffet Kåre Ingebrigtsen til VG etter kampen.

Trodde på seier

De gule lå før kampen på direkte nedrykk med 27 poeng, men hadde en siste mulighet for å berge plassen med seier i de to siste kampene.

– Absolutt. Det er ingen umulighet å slå Stabæk på hjemmebane. Vi må ha et klart fokus på å vinne kampen ved å forsvare oss godt og tørre å gå i angrep. Så får vi bare se hvordan det går, sa Kåre Ingebrigtsen til NRK før kampen.

Hør Stabæk-Bodø/Glimt direkte

Kun to lag har vunnet på Stabæks hjemmebane, og det er Rosenborg og Molde. Samtidig har Bodø/Glimt kun slått ett lag borte i år og det er nedrykksklare Lyn. Men Bodø/Glimt slo Stabæk hjemme i mai. Trond Fredrik Ludvigsen og Stig Johansen scora Glimts mål.

Neste helg spiller Glimt hjemme mot Odd.

Flere nyheter

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
Se de flotte værbildene.
Snøfall på E6 sør i Helgeland skaper store trafikale utfordringer onsdag ettermiddag. Europaveien vil være stengt i flere timer fremover.

Flere nyheter

Radio

Radio Nordnytt

Hør siste radiosending fra NRK Nordland

TV-sending

NRK Nordland

Se TV-sendinger fra NRK Nordland igjen

Nordlandsstemmer

Nordlandsstemmer

Les alle ytringene fra Nordland her