Grunn til å juble på Aspmyra: Bodø/Glimt fortsatt best i nord

Bodø/Glimt slo erkerivalen Tromsø på hjemmebane søndag kveld.

Fornøyde Glimt-supportere

JUBLET ETTER KAMPEN: Glimt-supporterne hadde all grunn til å slå på stortromma etter seieren mot erkerival Tromsø.

Glimt har hatt et godt grep på Tromsø i de siste møtene mellom lagene.

Bodøs helgule vant 3-0 over Tromsø (TIL) på La Manga i forrige måned, og i dag ble det 3-1 over TIL i en treningskamp på Aspmyra Stadion søndag kveld.

Småkjedelig start

Trond Olsen, Bodø/Glimt

TOMÅLSSCORER: Glimts Trond Olsen

Etter en småkjedelig første omgang uten mål til noen av lagene, tok det seg opp i andre omgang.

Fem minutter etter pause er det den gamle Glimt helten Trond Olsen som må vise hvordan det lages mål. Der andre har nølt smeller Olsen heller ballen i mål fra kort hold, og dermed er det 1-0 til hjemmelaget.

Ti minutter senere sørger Tromsø og Zdenek Ondrasek for spenning med sin utligning til 1-1.

Ny spiller viser seg fram

Etter 81 minutter presenterer en ny mann seg for publikum på Aspmyra.

Mouhamadou Nidaye er på prøvespill for Bodø/Glimt. Han scorer et minutt etter at han blir byttet inn, han header inn 2-1.

Trond Olsens aften

Bodø/Glimt-trener Jan Halvorsen

FORNØYD: Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen

Fem minutter før slutt er Trond Olsen frempå for andre gang denne kvelden, og kampen blir punktert mef hans 3-1 scoring.

Etter kampen sa Glimt trener Jan Halvor Halvorsen til NRK at han er fornøyd med det Glimt nå har prestert mot Tromsø over to kamper.

Søndagens kamp var litt preget av mye vind.

– Men Glimt er i rute foran seriestarten, slo trener Halvorsen fast.