Dramatisk lokaloppgjør

Magnus Sylling Olsen sikret Aalesund det første målet -fem minutt før pause i lokaloppgjøret mellom Molde og Aalesund.

God stemning på tribunene

Aalesund ligger trygt plassert i toppen av tabellen og derfor er det Molde som har presset på seg i kveld mener NRKs kommentator, Rune Hustad.

Med tap vil Molde være som et bunnlag å regne, og det mener Hustad kan komme til å prege laget i kveldens lokaloppgjør.

Følg kampen her:

Kampen blir også sendt direkte på radio NRK P1 og på TV på NRK 2 fra klokka 20.00.

Ikke slått i serien siden 2003

Aalesund har ikke slått Molde i serien siden 2003, men i kveld må Kjetil Rekdals menn finne seg i å være favoritter mot rivalen til tross for bortebane, mener Hustad.

Kampstatistikk MFK:

• Molde har scoret i alle sine TL-kamper 2010, det har også Moldes motstander i de første 9 kampene. I 6 av 9 kamper har Mole sluppet inn mer enn ett mål.
• Molde har 3 strake TL-kamper uten seier siden 15. april mot Strømsgodset (3-2)
• Molde har scoret i sine 13 siste kamper i TL.
• Emil Johansson har 2 gule kort og må stå over ved ny advarsel.
• Molde har sluppet inn 497 mål på hjemmebane i toppdivisjonen i Norge.

Kampstatistikk AaFk:

• Aalesund har scoret i sine siste 19 kamper i Tippeligaen.
• Aafk har holdt nullen i sine to siste TL-kamper.
• Daniel Arnefjord står med 2 gule kort og må stå over neste kamp ved ny advarsel.
• Arnefjord har, sammen med Anders Lindegaard, spilt samtlige 810 minutter for Aalesund så langt.