Ny musikk på mP3 (uke 24)

juni 18th, 2010
Justin Bieber og Jaden Smith (www.justinbiebermusic.com)

Justin Bieber og Jaden Smith (www.justinbiebermusic.com)

Justin Bieber ft. Jaden Smith – Never Say Never
16 år gamle Justin Bieber har på rekordtid blitt superstjerne. Jentene elsker han, guttene elsker han kanskje ikke like mye, men musikken hans har uansett en vanvittig fanskare. «Never Say Never» er single fra soundtracket til Karate Kid, hvor Will Smiths storsjarmør av sønn spiller hovedrollen. Jaden Smith bidrar også på «Never Say Never», og viser at det er mer enn skuespillertalent han har arvet fra sin far.

KeSera ft. Sama D & Phil T. Rich – Hva skjer
Det er ingenting som norskspråklig partyhiphop for å sparke i gang sommerferien. KeSera stod i fjor for hiphopdebut i Melodi Grand Prix med låta «Party». I år har de slått seg sammen med oslorapperne Sama D og Phil T. Rich og laget en låt som rett og slett handler om å gå ut på byen og ta seg en fest.

Travie McCoy ft. Bruno Mars – Billionaire
Travie McCoy er vokalisten i Gym Class Heroes, som med «Billionaire» går solo. Med seg på låta har han Bruno Mars, kjent fra B.o.Bs «Nothin’ on you». «Billionaire» er sommerlig reggaepop som vi kommer til å høre mye av i sommer.

Nytt på mP3 Dance:

Stromae – Alors on dance
«Alors on dance» av belgiske Paul van Haver/Stromae har allerede gått som en farsott over store deler av Europa, hvor den har gått til førsteplass i hele 14 land. Nå kommer endelig mP3 etter.

Swedish House Mafia – One
Swedish House Mafia er en DJ-gruppe bestående av Axwell, Steve Angello og Sebastian Ingrosso. «One» er første offisielle single som garantert blir å høre på et dansegulv i nærheten i sommer.

Lag egen mP3-skoledagbok!

august 17th, 2010
NRK mP3s skoledagbok

NRK mP3s skoledagbok

Har du ikke egen skoledagbok, eller vil du kanskje bare snoke i andres? Da har vi en gladnyhet til deg! NRK mP3 lanserer nå vår egen online skoledagbok, hvor du får muligheten til å lage din helt egen side med bilde og juicy hemmeligheter. Eventuelt kan du bare lese skoledagboka til en kjendis. Vi i mP3 stiller nemlig alle våre kjendisgjester til veggs og krever at de lager sin egen mP3-skoledagbok, slik at du og jeg kan snoke i deres minner og hemmeligheter.

Visste du f.eks at A1s beste partylåt er DDE med Rai Rai eller at moren til Sichelle er hennes aller største idol? Kjendisene er nå samlet i en og samme skoledagbok.

Pssst… Det er lov til å snoke! ;-)

- Lag din egen skoledagbok ved å klikke her.

Lt Wee Show (Uke 33)

august 21st, 2010
Foto: NRK

Lt. Wee Foto: NRK

Spilleliste Uke 33

Lt. Wee Show, NRK mP3, Lørdag 21. August 2010 kl. 20.00
Reprise; Torsdag 26, August

Read the rest of this entry »

Vinnie og Timbuktu på besøk!

august 26th, 2010

Niklas og morgenshowet hadde torsdag besøk av Vinnie og Timbuktu. Sammen er de aktuelle med den nye singelen «Let the monkey out». I tillegg til å svare på spørsmål om kjendisliv og historien rundt deres samarbeid, måtte de også delta i morgenshowets obligatoriske musikkquiz. Read the rest of this entry »

Danse-Tommy på besøk!

august 27th, 2010
Eva Rose

Foto: Eva Rose

I dag hadde vi Tommy Fredvang, tidligere kjent som X-factor – nå som Danse-Tommy på besøk! Tommy er nemlig klar for den nye sesongen av skal vi danse på TV2 og vil danse både salsa og vals på tven din iløpet av høsten. Han var en tur i studio både for å snakke om dansing og om den nye og følelsesladde singelen «Easy goodbye».

Read the rest of this entry »

Bjørn-Johan Muri på besøk!

august 31st, 2010
Bjørn Johan Muri på besøk

Bjørn Johan Muri på besøk

I dag hadde vi besøk av den unge og lovende Bjørn-Johan Muri, som er aktuell med både ny singel og sitt debutalbum. Vi tok en lenger prat med den unge alesunderen om fremtiden og sjekket opp kunnskaper med en «Er du smartere enn en 10.klassing-quiz» BJ mot Niklas .. Hvem vant? Hør her!

Read the rest of this entry »

Marion og Ravi – X-Factor på besøk!

september 2nd, 2010
Marion Ravn og Ravi besøk!

Marion Ravn og Ravi på besøk!

Fredag har X-Factor premiere på TV2, i den anledning hadde vi storfint besøk av Marion Ravn og Ravi som henholdsvis er både dommer og programleder for en av TV2s største tv-satsinger denne høsten. Med muligheten til å få vår x-factor satt på prøve av en aktuell dommer og programleder hadde vi selvsagt ikke noe valg –  vi lot Marion og Ravi ta en lytt til vår helt egen sommersangen «Sommerkjærlighet».

Read the rest of this entry »

Ny musikk på mP3 (uke 36)

september 10th, 2010
Sjur Pollen)

Lars Vaular (Foto:Sjur Pollen)

Lars Vaular – En Eneste
«En Eneste» er tredje single fra Lars Vaulars tredje album Helt om Natten, Helt om Dagen. Bergenseren spiller mer på popstrengene på denne låten, som handler om å se fremover. Sjekk også ut den kjempefine musikkvideoen!

Rihanna – Only Girl (In The World)
Jubelen har knapt lagt seg etter den barbadiske skjønnhetens maktframvisning Rated R, før Rihanna er tilbake med enda mer krutt i kanonen. Kompisene hennes i norske Stargate har laget litt av en låt, som virkelig gir David Guetta konkurranse. Rihanna på sin side viser at hun uten tvil kan krones prinsessen av pop!

Mohombi – Bumpy Ride
Mohombi er halvt svensk, halvt kongolesisk og er den første til å gi ut på RedOnes «2101 Records». RedOne er mest kjent som mannen bak Lady Gagas lydbilde i tillegg til å ha jobbet med Alexandra Burke, Enrique Iglesias og Akon. Han har selvsagt hatt en finger med i spillet på «Bumpy Ride» som er en sommerfrisk låt som kommer til å holde vinteren unna en stund til.

Cee-Lo Green – Fuck You
Thomas DeCarlo Callaway, bedre kjent bak navnet Cee-Lo Green, kanskje best kjent som vokalisten i Gnarls Barkley er tilbake med første solomateriale siden 2004. «Fuck You» er i overkant fengende og catchy soul, det er også første single fra herremannens tredje album The Lady Killer.

Madcon – Freaky Like Me
Hvor mye mer introduksjon trenger egentlig disse gutta? Hele Norges Madcon følger uansett opp MGP-hiten ”Glow” med dancehallinspirerte ”Freaky Like Me”. Med seg på laget har de den belgiske sangerinnen Ameerah. Tshawe og Yosefs fjerde album CONtraband er i hyllene 25. Oktober.

Lt Wee Show (Uke 37)

september 18th, 2010
Foto: NRK

Lt. Wee Foto: NRK

Spilleliste Uke 37

Lt. Wee Show, NRK mP3, Lørdag 18. September 2010 kl. 20.00
Reprise; Torsdag 23. September

Read the rest of this entry »

Lydverket: Sånn blir platehøsten

september 20th, 2010
Rihanna (Foto/Copyright: AP Photo/Matt Sayles)

Rihanna (Foto/Copyright: AP Photo/Matt Sayles)

Lydverket har tittet inn i krystallkula si og gitt dom over platehøsten 2010. Nordmenn skal følge opp sterke albumdebuter, gamle mastodonter gir ut ferskvare og Rihanna smir mens skandalen er varm.

Les saken her

Hvilke plater gleder DU deg til i høst?

Del dem med oss i kommentarfeltet.

Lydverket hører du på NRK P3; Mandag til Torsdag kl. 20.00 – og ser på NRK2; Torsdager 21.30

- eller se sesongpremieren her:


På forsiden nå