Lt Wee Show (Uke 25)

juni 28th, 2010
Foto: NRK

Lt. Wee Foto: NRK

Spilleliste Uke 25

Lt. Wee Show, NRK mP3, 26.Juni 2010, kl. 20.00
Reprise; 1.Juli

Read the rest of this entry »

Danse-Tommy på besøk!

august 27th, 2010
Eva Rose

Foto: Eva Rose

I dag hadde vi Tommy Fredvang, tidligere kjent som X-factor – nå som Danse-Tommy på besøk! Tommy er nemlig klar for den nye sesongen av skal vi danse på TV2 og vil danse både salsa og vals på tven din iløpet av høsten. Han var en tur i studio både for å snakke om dansing og om den nye og følelsesladde singelen «Easy goodbye».

Read the rest of this entry »

Bjørn-Johan Muri på besøk!

august 31st, 2010
Bjørn Johan Muri på besøk

Bjørn Johan Muri på besøk

I dag hadde vi besøk av den unge og lovende Bjørn-Johan Muri, som er aktuell med både ny singel og sitt debutalbum. Vi tok en lenger prat med den unge alesunderen om fremtiden og sjekket opp kunnskaper med en «Er du smartere enn en 10.klassing-quiz» BJ mot Niklas .. Hvem vant? Hør her!

Read the rest of this entry »

Marion og Ravi – X-Factor på besøk!

september 2nd, 2010
Marion Ravn og Ravi besøk!

Marion Ravn og Ravi på besøk!

Fredag har X-Factor premiere på TV2, i den anledning hadde vi storfint besøk av Marion Ravn og Ravi som henholdsvis er både dommer og programleder for en av TV2s største tv-satsinger denne høsten. Med muligheten til å få vår x-factor satt på prøve av en aktuell dommer og programleder hadde vi selvsagt ikke noe valg –  vi lot Marion og Ravi ta en lytt til vår helt egen sommersangen «Sommerkjærlighet».

Read the rest of this entry »

Ny musikk på mP3 (uke 36)

september 10th, 2010
Sjur Pollen)

Lars Vaular (Foto:Sjur Pollen)

Lars Vaular – En Eneste
«En Eneste» er tredje single fra Lars Vaulars tredje album Helt om Natten, Helt om Dagen. Bergenseren spiller mer på popstrengene på denne låten, som handler om å se fremover. Sjekk også ut den kjempefine musikkvideoen!

Rihanna – Only Girl (In The World)
Jubelen har knapt lagt seg etter den barbadiske skjønnhetens maktframvisning Rated R, før Rihanna er tilbake med enda mer krutt i kanonen. Kompisene hennes i norske Stargate har laget litt av en låt, som virkelig gir David Guetta konkurranse. Rihanna på sin side viser at hun uten tvil kan krones prinsessen av pop!

Mohombi – Bumpy Ride
Mohombi er halvt svensk, halvt kongolesisk og er den første til å gi ut på RedOnes «2101 Records». RedOne er mest kjent som mannen bak Lady Gagas lydbilde i tillegg til å ha jobbet med Alexandra Burke, Enrique Iglesias og Akon. Han har selvsagt hatt en finger med i spillet på «Bumpy Ride» som er en sommerfrisk låt som kommer til å holde vinteren unna en stund til.

Cee-Lo Green – Fuck You
Thomas DeCarlo Callaway, bedre kjent bak navnet Cee-Lo Green, kanskje best kjent som vokalisten i Gnarls Barkley er tilbake med første solomateriale siden 2004. «Fuck You» er i overkant fengende og catchy soul, det er også første single fra herremannens tredje album The Lady Killer.

Madcon – Freaky Like Me
Hvor mye mer introduksjon trenger egentlig disse gutta? Hele Norges Madcon følger uansett opp MGP-hiten ”Glow” med dancehallinspirerte ”Freaky Like Me”. Med seg på laget har de den belgiske sangerinnen Ameerah. Tshawe og Yosefs fjerde album CONtraband er i hyllene 25. Oktober.

Lt Wee Show (Uke 37)

september 18th, 2010
Foto: NRK

Lt. Wee Foto: NRK

Spilleliste Uke 37

Lt. Wee Show, NRK mP3, Lørdag 18. September 2010 kl. 20.00
Reprise; Torsdag 23. September

Read the rest of this entry »

Lydverket: Sånn blir platehøsten

september 20th, 2010
Rihanna (Foto/Copyright: AP Photo/Matt Sayles)

Rihanna (Foto/Copyright: AP Photo/Matt Sayles)

Lydverket har tittet inn i krystallkula si og gitt dom over platehøsten 2010. Nordmenn skal følge opp sterke albumdebuter, gamle mastodonter gir ut ferskvare og Rihanna smir mens skandalen er varm.

Les saken her

Hvilke plater gleder DU deg til i høst?

Del dem med oss i kommentarfeltet.

Lydverket hører du på NRK P3; Mandag til Torsdag kl. 20.00 – og ser på NRK2; Torsdager 21.30

- eller se sesongpremieren her:

Filmpolitiet: Action og gladvold!

september 20th, 2010
Det kommer mye snax for Jean-Claude Van Damme-fans denne uken. (Foto: free-wallpaper-downloads.co.uk)

Det kommer mye snax for Jean-Claude Van Damme-fans denne uken. (Foto: free-wallpaper-downloads.co.uk)

Dette blir en flott uke for b-film-entusiaster! Gladvold og herlig action fra Jean-Claude Van Damme og Steven Seagal kommer i butikkhyllene denne uken!

Read the rest of this entry »

- Aldri vært bedre!

september 20th, 2010
NHL 11. (Foto: EA)

NHL 11. (Foto: EA)

- Følelsen av ishockey har aldri vært så bra som i NHL11, sier Filmpolitiets anmelder Rune Håkonsen.

Se videoanmeldelse her – eller les hele anmeldelsen på Filmpolitiets nettsider.

Hva er DINE spillfavoritter?

Fortell oss om det i kommentarfeltet!

Karpe og Vaular!

september 21st, 2010
Karpe Diem er nominert i kategorien Best Norwegian Act i MTVs EMA-utdeling. Fotograf: Martin Johansen/karpediem.no

Karpe Diem er nominert i kategorien Best Norwegian Act i MTVs EMA-utdeling. Fotograf: Martin Johansen/karpediem.no

Lars Vaular, Susanne Sundfør, CasioKids, Karpe Diem og Tommy Tee er nominert i kategorien «Best Norwegian Act» når MTVs European Music Awards skal deles ut i Madrid i November.

mP3s musikkprodusent Marie Komissar er imponert over kvaliteten på norsk musikk det siste året, men kan ikke la være å undres på hvordan bandet med en av Europas største hits i år – Madcon med «Glow» – ikke er blandt de nominerte.

– Nominasjonene til den «norske» kategorien viser en voldsom bredde, men hvis jeg skal vurdere potensialet for internasjonal suksess er jeg usikker på om noen av disse når opp mot det Madcon har gjort de siste årene, sier Marie. Det er ikke bare vi i mP3 som har hatt Glow på høy rotasjon i år for å si det sånn…

Musikksjef i P3 og mP3 Mats Borch Bugge har vært en pådriver for å bringe norskspråklige band til utlandet – og er glad for at flere nå satser i den samme retningen.

Musikksjef i NRK P3 og NRK mP3, Mats Borch Bugge. Foto: NRK P3

Musikksjef i NRK P3 og NRK mP3, Mats Borch Bugge. Foto: NRK P3

- Det er tydelig at man nå satser på norskspråklig musikk i utlandet, etter at Kvelertak har ”tatt” London og Kaizers har tatt småkontroll på kontinentet. Vaular har laget en universell klubblåt som jeg tror kan fenge uavhengig morsmål. Dessuten har ”Rett opp og ned” definert det norske popåret. Karpe Diem er viktig i Norge, men jeg tror ikke at de pr nå har et voldsomt nedslagsfelt utenfor Skandinavia. Madcon har vært nominert tidligere år, og det skal vel dessuten en del til å toppe deres pauseinnslag under ESC, avslutter Mats.

Hvem tror du vinner?

Ekstern: Stem på dine favoritter til MTVs EMA


På forsiden nå