Ny musikk på mP3 (uke 25)

juni 25th, 2010
Karpe Diem (karpediem.no)

Karpe Diem (karpediem.no)

Karpe Diem – Byduer i dur
Karpe Diem trenger vel ingen stor introduskjon. Gutta som tar ansvar for at det alltid er norskspråklig musikk på mP3. Hit etter hit. Siden «Ruter» har Karpe Diems Aldri solgt en løgn vært første norske hiphopplate som noen gang har klatret til topps på den offisielle albumlista. «Byduer i dur» er en herlig dedikasjon til Oslo, som hele landet kommer til å synge på gjennom sommeren.

Voe – Don’t talk to me
Bloggeprinsesse Emilie ‘Voe’ Nereng begir seg ut på nye eventyr som popstjerne. Men tro ikke at noe gjøres i det stille når det kommer til Voe. Ikke bare har hun Norges mest leste blogg, hun debuterte singelen sin på VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen foran 100 000 publikummere og en haug med tv-tittere.

Winta – Nails on a Chalkboard
Norske Winta har etter debutalbumet i 2004 studert seg til en mastergrad i London og vært i studio i New York. Resultatet er den friske og fengende R&B-låta «Nails on a Chalkboard».

Dan Balan – Chica Bomb
Dan Balan er nok ukjent for de aller fleste, men når det nevnes at han var en del av den moldovske gruppa O-Zone ringer det kanskje en bjelle. O-Zone, med Dan Balan i spissen opplevde nemlig en massiv suksess med landeplagen «Dragostae din tei» i 2004. Nå står han på egne ben i en ny sjanger – det er dance og det er sommerhett.

Nytt på mP3 Dance:

Darius & Finlay – Destination (Michael Mind Remix)
Den østerriske DJ-trioen som fikk stor suksess med «Do it all night» i fjor er tilbake på mP3. Lukk øynene og se for deg en strand i Karibien og dans!

EatDaBeat – Soulgasm
Bak EatDaBeat skjuler det seg låtskrivere som har hjulpet flere norske artister, blant annet Mari Haukås Storeng og Gaute Ormåsen. Men «Soulgasm» har ingenting med disse artistene å gjøre. Det er rett og slett solfylt dance – som laget for sommeren.

Vinnie og Timbuktu på besøk!

august 26th, 2010

Niklas og morgenshowet hadde torsdag besøk av Vinnie og Timbuktu. Sammen er de aktuelle med den nye singelen «Let the monkey out». I tillegg til å svare på spørsmål om kjendisliv og historien rundt deres samarbeid, måtte de også delta i morgenshowets obligatoriske musikkquiz. Read the rest of this entry »

Danse-Tommy på besøk!

august 27th, 2010
Eva Rose

Foto: Eva Rose

I dag hadde vi Tommy Fredvang, tidligere kjent som X-factor – nå som Danse-Tommy på besøk! Tommy er nemlig klar for den nye sesongen av skal vi danse på TV2 og vil danse både salsa og vals på tven din iløpet av høsten. Han var en tur i studio både for å snakke om dansing og om den nye og følelsesladde singelen «Easy goodbye».

Read the rest of this entry »

Bjørn-Johan Muri på besøk!

august 31st, 2010
Bjørn Johan Muri på besøk

Bjørn Johan Muri på besøk

I dag hadde vi besøk av den unge og lovende Bjørn-Johan Muri, som er aktuell med både ny singel og sitt debutalbum. Vi tok en lenger prat med den unge alesunderen om fremtiden og sjekket opp kunnskaper med en «Er du smartere enn en 10.klassing-quiz» BJ mot Niklas .. Hvem vant? Hør her!

Read the rest of this entry »

Marion og Ravi – X-Factor på besøk!

september 2nd, 2010
Marion Ravn og Ravi besøk!

Marion Ravn og Ravi på besøk!

Fredag har X-Factor premiere på TV2, i den anledning hadde vi storfint besøk av Marion Ravn og Ravi som henholdsvis er både dommer og programleder for en av TV2s største tv-satsinger denne høsten. Med muligheten til å få vår x-factor satt på prøve av en aktuell dommer og programleder hadde vi selvsagt ikke noe valg –  vi lot Marion og Ravi ta en lytt til vår helt egen sommersangen «Sommerkjærlighet».

Read the rest of this entry »

Ny musikk på mP3 (uke 36)

september 10th, 2010
Sjur Pollen)

Lars Vaular (Foto:Sjur Pollen)

Lars Vaular – En Eneste
«En Eneste» er tredje single fra Lars Vaulars tredje album Helt om Natten, Helt om Dagen. Bergenseren spiller mer på popstrengene på denne låten, som handler om å se fremover. Sjekk også ut den kjempefine musikkvideoen!

Rihanna – Only Girl (In The World)
Jubelen har knapt lagt seg etter den barbadiske skjønnhetens maktframvisning Rated R, før Rihanna er tilbake med enda mer krutt i kanonen. Kompisene hennes i norske Stargate har laget litt av en låt, som virkelig gir David Guetta konkurranse. Rihanna på sin side viser at hun uten tvil kan krones prinsessen av pop!

Mohombi – Bumpy Ride
Mohombi er halvt svensk, halvt kongolesisk og er den første til å gi ut på RedOnes «2101 Records». RedOne er mest kjent som mannen bak Lady Gagas lydbilde i tillegg til å ha jobbet med Alexandra Burke, Enrique Iglesias og Akon. Han har selvsagt hatt en finger med i spillet på «Bumpy Ride» som er en sommerfrisk låt som kommer til å holde vinteren unna en stund til.

Cee-Lo Green – Fuck You
Thomas DeCarlo Callaway, bedre kjent bak navnet Cee-Lo Green, kanskje best kjent som vokalisten i Gnarls Barkley er tilbake med første solomateriale siden 2004. «Fuck You» er i overkant fengende og catchy soul, det er også første single fra herremannens tredje album The Lady Killer.

Madcon – Freaky Like Me
Hvor mye mer introduksjon trenger egentlig disse gutta? Hele Norges Madcon følger uansett opp MGP-hiten ”Glow” med dancehallinspirerte ”Freaky Like Me”. Med seg på laget har de den belgiske sangerinnen Ameerah. Tshawe og Yosefs fjerde album CONtraband er i hyllene 25. Oktober.

Lt Wee Show (Uke 37)

september 18th, 2010
Foto: NRK

Lt. Wee Foto: NRK

Spilleliste Uke 37

Lt. Wee Show, NRK mP3, Lørdag 18. September 2010 kl. 20.00
Reprise; Torsdag 23. September

Read the rest of this entry »

Lydverket: Sånn blir platehøsten

september 20th, 2010
Rihanna (Foto/Copyright: AP Photo/Matt Sayles)

Rihanna (Foto/Copyright: AP Photo/Matt Sayles)

Lydverket har tittet inn i krystallkula si og gitt dom over platehøsten 2010. Nordmenn skal følge opp sterke albumdebuter, gamle mastodonter gir ut ferskvare og Rihanna smir mens skandalen er varm.

Les saken her

Hvilke plater gleder DU deg til i høst?

Del dem med oss i kommentarfeltet.

Lydverket hører du på NRK P3; Mandag til Torsdag kl. 20.00 – og ser på NRK2; Torsdager 21.30

- eller se sesongpremieren her:

Filmpolitiet: Action og gladvold!

september 20th, 2010
Det kommer mye snax for Jean-Claude Van Damme-fans denne uken. (Foto: free-wallpaper-downloads.co.uk)

Det kommer mye snax for Jean-Claude Van Damme-fans denne uken. (Foto: free-wallpaper-downloads.co.uk)

Dette blir en flott uke for b-film-entusiaster! Gladvold og herlig action fra Jean-Claude Van Damme og Steven Seagal kommer i butikkhyllene denne uken!

Read the rest of this entry »

- Aldri vært bedre!

september 20th, 2010
NHL 11. (Foto: EA)

NHL 11. (Foto: EA)

- Følelsen av ishockey har aldri vært så bra som i NHL11, sier Filmpolitiets anmelder Rune Håkonsen.

Se videoanmeldelse her – eller les hele anmeldelsen på Filmpolitiets nettsider.

Hva er DINE spillfavoritter?

Fortell oss om det i kommentarfeltet!


På forsiden nå