Oppskrifter med video slår godt an. Annenhver oppskrift blant ti på topp er en oppskrift fra Gastronomisk Institutt. Og tomatsuppen går helt til topps. Det er lett å forstå. Det er en kjempegod suppe som du lager fra bunnen med enkle ingredienser. Det er kokken Andreas Myhrvold som lager mat i
.- Oppskrift: Tomatsuppe
- Oppskrift: Vårruller
- Oppskrift: Fiskesuppe
- Oppskrift: Ovnsbakt laks
- Oppskrift: Fiskegrateng
Lises kaker
Det norske folk liker kakene Lise Finckenhagen lager i Nitimen. Hver torsdag har hun med seg en ny oppskrift. Det kan være middag, festmat eller en god oppskrift til helgen. Men det er kakene hennes som får mest oppmerksomhet.
- Oppskrift: Nøttekake med sjokolade og kaffekrem
- Oppskrift: Blåbærpai med hjemmelaget vaniljesaus
- Oppskrift: Tiramisu
- Oppskrift: Gul påskekake
- Oppskrift: Millefeuille med mascarponekrem og jordbær
Julemat fra Hellstrøm
Selv om det bare var en god uke igjen av året da oppskriften ble publisert klatret den likevel til en fjerdeplass blant de mest brukte oppskriftene i 2011. Etter at Eyvind Hellstrøm laget ribbe i TV-programmet Kvelden før kvelden var det mange som fant fram til oppskriften på nettet i løpet av jule- og nyttårshelgen.
Sunn mat
I januar 2011 startet «To buksestørrelser ned» med oppskrifter på sunn mat fra ernæringsfysiolog Lise von Krogh. Oppskriftene derfra er klikket på mange ganger i løpet av året, og Fredagstaco kom som nummer ti av de mest brukte oppskriftene fra NRK Mat i 2011.
- Oppskrift: Fredagstaco
- Se også:
Beste oppskrifter 2011
- Tomatsuppe fra Gastronomisk Institutt
- Nøttekake med sjokolade og kaffekrem fra Lise Finckenhagen i Nitimen
- Vårruller fra Gastronomisk Institutt
- Ribbe fra Eyvind Hellstrøm i Kvelden før kvelden
- Fiskesuppe fra Gastronomisk Institutt
- Blåbærpai med hjemmelaget vaniljesaus fra Lise Finckenhagen
- Ovnsbakt laks fra Gastronomisk Institutt
- Tiramisu fra Lise Finckenhagen i Nitimen
- Fiskegrateng fra Gastronomisk Institutt
- Fredagstaco fra Lise von Krogh, Sunn mat fra Puls