Slik gjør du
Kok spagettien etter instruksjonen på pakken.
Sil av vannet og vend inn olivenoljen.
Riv sitronskall og parmesan over den nykokte pastaen og riv masse urter på toppen. Smak til med salt og nykvernet sort pepper til slutt.
Hvis du trenger en oppskrift med få ingredienser, som er enkel å lage, billig og som kan deles på mange – så er sitronpasta perfekt! Lars Erik Vesterdal gir deg oppskriften på spagetti med sitron, parmesan og urter.
Kok spagettien etter instruksjonen på pakken.
Sil av vannet og vend inn olivenoljen.
Riv sitronskall og parmesan over den nykokte pastaen og riv masse urter på toppen. Smak til med salt og nykvernet sort pepper til slutt.
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.