Salat med nektariner og serranoskinke

Sprøstekt serranoskinke, søte nektariner, krydderurter og pinjekjerner setter smak på salaten.

Foto: Fra TV-serien Spanske fristelser / DR

Salat med nektariner og serranoskinke

Blandet salat med nektariner, sprøstekt spekeskinke, vårløk, ristede pinjekjerner og krydderurter.

Slik gjør du

Bland salatene på et fat. Skjær nektarinene i båter og fordel dem over salaten.

Rist vårløk eller hvitløk gylne i olje på en panne. Stek tynne skiver serranoskinke på en panne i litt olje til de er knasende sprø. Legg løk og skinke til å renne av seg på kjøkkenpapir.

Rist pinjekjernene i en tørr panne. Grovhakk krydderurtene.

Pisk sammen alle ingrediensene til dressingen.

Fordel løk, krydderurter og dressingen over salaten. Dryss over ristede pinjekjerner og sprø skinke.

Tips

Kilde: Anne Hjernøe i TV-serien Spanske fristelser/DR