Salat med and og mango

Oppskriften på hoisindip som brukes i marinaden til andekjøttet finner du i oppskriften på friske rispapirruller, se nederst.

Foto: DR

Salat med and og mango

Marinert andebryst i salat med mango og krydderurter.

Slik gjør du

Andebrystet skjæres i skiver som stekes på en panne. Når andebrystskivene er ferdige marineres de i marinaden.

Bland ingrediensene til marinaden sammen. Mariner de varme skivene av andebryst i marinaden. La dem avkjøles i marinaden før de fordeles over salaten.

Salaten fordeles på et fat med rikelige mengder krydderurter. Skjær mangoen i terninger og fordel over salaten. Legg på de lune andebrystskivene over salaten og dryss med en blanding av finhakkede limeblader, sitrongress, chili og vårløk.

Tips

*Her finner du oppskriften på hoisindip:

Se også: Oppskrifter fra Mat med Anne

Kilde: Anne Hjernøe i Mat med Anne/DR