Slik gjør du
Stek de grønne bønnene raskt i varm panne. Hakk løken og bland den med olje og eddik. Drypp vinaigretten over bønnene og strø over litt flaksalt og pepper.
Serveres til lammekaker med potetgrateng.
Tips
Se også:
Axel på fem år ønsket seg oppskrift på mat uten kumelk og soya. Da ble det lammekjøttkaker med potetgrateng. Og som tilbehør laget Paul Svensson råstekte haricots verts, grønne bønner.
Stek de grønne bønnene raskt i varm panne. Hakk løken og bland den med olje og eddik. Drypp vinaigretten over bønnene og strø over litt flaksalt og pepper.
Serveres til lammekaker med potetgrateng.
Se også: Oppskriftene fra Strömsö
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.