Slik gjør du
Pulled pork
Til denne retten kan du bruke svinebog, karré eller side. Stek kjøttet i ovnen i 30 minutter på 250 °C. Bland ingrediensene til kraften i trykkoker og tilpass vannmengden så det dekker kjøttet halvveis opp. Kok i en time på max trykk.
Løft ut kjøttet. Kok kraften inn i en gryte til den får en kraftig smak. Riv kjøttet fra hverandre med en gaffel og bland inn kraften. Serveres i dampet brød med kålsalat.
Dampet brød
Bland alle ingrediensene og kjør på lav hastighet i kjøkkenmaskinen i 15 minutter. La deigen heve til dobbel størrelse.
Trill boller, kjevle dem flate og brett dem dobbelt. La dem heve i to timer under et klede i romtemperatur.
Dampkokes i sju minutter i ovnen på 150 °C. Hvis du ikke har dampovn kan det gjøres ved å helle kokende vann i en varm form/langpanne i ovnen under stekeplaten med brødene. Eventuelt kan ovnsdøren teipes igjen for å holde dampen inne.
Koreansk kålsalat
Skjær kålen i tynne strimler. Bland eddik med sukker, finhakket chili og ingefær. Smak til med salt. Hell dressingen over kinakålen og bland godt. Ha i koriander til slutt. Serveres i dampet brød med revet svinekjøtt.