Slik gjør du
Kok pastaen som anvist på pakningen.
Varm oljen i en stekepanne og stek kamskjellene på middels til høy varme. La dem steke i 2 minutter på hver side. Ta dem av varmen og hold dem varme.
Stek hvitløken i samme stekepanne.
Når pastaen er ferdigkokt blander du den med hvitløk, sitronsaft, olivenolje, persille og parmesan. Smak til med salt og pepper. Server kamskjellene på pastaseng og dryss over salaten.
Hvis du vil bruke reker eller krepsehaler, tar du dem i retten samtidig som du blander inn hvitløk, sitronsaft, olivenolje og parmesan.
Tips
- Ha i litt revet (økologisk) sitronskall i pastaen.
- Dryss over ristede pinjekjerner.
Ønsker du flere sunne middagstips? Sjekk ut disse.
- Oppskrift: Fiskeform
- Oppskrift: Scampigryte med kokosmelk
- Oppskrift: Fiskewok
- Oppskrift: Svinebiff med nøtter, ris og frisk eplesalat
- Oppskrift: Fredagstaco