Slik gjør du
Hell tomatene i en stor kjele sammen med laurbærblad og sett på medium varme.
Grønnsakene kan gjerne være i passe store biter. Stek løk, aubergine, squash, stangselleri, hvitløk og paprika i olivenolje på medium varme i cirka 30 minutter. Hell grønnsakene i sausen.
Stek kjøttdeig på sterk varme og tilsett rosmarin, oregano og rødvin, når kjøttdeigen har fått en gyllen farge. Husk å salte og pepre. Hell det hele i sausen, og la sausen småkoke i minimum to timer. Smak underveis og juster med salt og pepper.
Del de hardkokte eggene i skiver. Legg lagvis tomatsaus, fløte, egg og lasagneplater i en langpanne. Start med olivenolje og lasagneplater og avslutt med tomatsaus og fløte. Stekes i ovnen på 180 grader i 15-20 min.
Server med godt brød og en enkel salat.
Tips
Har du dårlig tid så kan sausen koke mindre. Juster da med litt sukker i stedet.