OM NRK
MEDLEM
MOBIL
BUTIKK
TEKST-TV
BARN
NRK P3
NRK NETTRADIO
NRK P1
NRK P2
NRK P3
NRK mP3
NRK Alltid Nyheter
NRK Klassisk
NRK Folkemusikk
NRK Jazz
NRK Gull
NRK Sport
NRK Super
NRK 5.1
NRK Oslofjord
NRK P3 Urørt
NRK Stortinget
NRK Sámi Radio
NRK Buskerud
NRK Finnmark
NRK Hedmark
NRK Hordaland
NRK Møre og Romsdal
NRK Nordland
NRK Oppland
NRK Rogaland
NRK Sogn og Fjordane
NRK Sørlandet
NRK Trøndelag
NRK Telemark
NRK Troms
NRK Vestfold
NRK Østfold
NRK Østlandssendingen
NRK NETT-TV
Nett-TV nyheter
Nett-TV sport
Nett-TV program
P3TV
NYHETER
SPORT
UNDERHOLDNING
MAT
MUSIKK
KULTUR
TV
RADIO
Her er du:
NRK.no
>
Mat
> Påskemat
MAT
Matprogrammer
Julemat
Kjøkkenkroken
Matbrevet
Matbilder
Vinguiden
Mat i Nett-TV
PÅSKEMAT
Arkiv
AVSTEMNING
INFORMASJON
Tlf. 815 65 900
Kontakt NRK
Om NRK
Ledige stillinger
Presse
Annonseinformasjon
About NRK
Påskegryte
Denne gryten lager du kjapt. Server med ris og salat, og gjerne ett godt glass vin til.
HELE SAKEN
OPPSKRIFTER PÅ E-POST
Få e-post hver fredag med smakfulle oppskrifter, gode tips til kjøkkenet og de siste matnyhetene:
Vi har en vinner!
Påskekunnskapen blant våre lesere var stor. Vi har kåret en vinner som får klassikeren "Påskeeggene" av Gabriel Scott.
HELE SAKEN
En god grytestek
Hva kan vel være bedre enn en gryterett som passer seg selv? Her får du oppskrifter på to deilige lammegryter.
HELE SAKEN
[
Mat
]
GÅ TIL OPPSKRIFTENE
VERDENSKJØKKENET
England
Finland
Frankrike
Hellas
Italia
Japan
Kina
Mexico
Russland
Spania
Sør-Asia
Thailand
USA
GÅ
MIDDAG
Grillmat
Havets fristelser
Kjøttretter
Kylling
Lammegodt
Pasta
Pizza
Poteter
GÅ
SMÅRETTER
Brødmat
Salater
Sjømat
Suppe
Tapas
GÅ
DESSERT
Desserter og kaker
Frukt
Is og bær
Melon
Mer kaker
Sjokolade
GÅ
SESONG, FEST OG HØYTID
Fårikål
Halloweenmat
Julemat
Mat til 17. mai
Påskemat
GÅ
PROGRAM
BarmenY 2002
Barmeny 2000
Barmeny 2001
Eide & Morris
Frokost-TV
Gastronomi
Gladmat fra NRK Rogaland
Godt for ganen
Jamies kjøkken 2000/2001
Jamies kjøkken 2002
Kokkekamp
Kylie Kwongs kjøkken
Reiseradioen 2004
Sommeråpent 2004
Tina Nordströms kjøkken
GÅ
ANNET
Ammemat
Blomstrende nytelser
Diabetesmat for alle
Drinker
Halloweenmat
Kaffe
Livets (oliven)olje
Mat for gravide
Osteglede i Nitimen
PC-pynt
Sauser og tilbehør
Sommerdrikker
Spis riktig før eksamen
Sprudlende til fest
TV-kos
Vegetarmat
GÅ
15 SISTE MAT
Appelsinkake til påsken
Påsken er tiden for kos. Lag denne deilige appelsinkaken og inviter på kaffe!
HELE SAKEN
21 millioner egg...
I løpet av påsken kommer nordmenn til å spise 21 millioner egg.
HELE SAKEN
Klippfisk i Brasil
Brasilianerne lokkes til å feire påsken med norsk klippfisk i en ny norsk kampanje.
HELE SAKEN
Egg til påske
Vi nordmenn setter gjerne egget i fokus til påske. Her har du forslag til hva du kan bruke eggene til, både til pynt og til mat.
HELE SAKEN
Quiz
Påske er tid for spill og quiz. Prøv deg på denne matquizen!
HELE SAKEN
[
Mat
]
Du er hva du spiser
Vet du hvorfor du spiser påskelam? Hvorfor jødene og muslimene ikke spiser svin?
HELE SAKEN
[
Sånn er livet
]
Deilig fruktanretning
Vi skal ikke bare spise lam i påsken. Det må også være plass til dessert, og da passer det godt med en fruktanretning.
HELE SAKEN
Lammestek med poteter og grønnsaker
Påsken er nær og lamme-oppskriftene står i kø. Denne lammesteken er en høytid verdig.
HELE SAKEN
[
Påskemat
]
Luksusrundstykker
Påske betyr lange frokoster og lunsjer. Da er disse rundstykkene perfekt tilbehør.
HELE SAKEN
[
Godt for ganen
]
Påskegodt med Ingrid
Bli med når Ingrid Espelid Hovig lager påskegodt. Se programmet og få oppskriftene på blant annet sitronfromasj, Sarah Bernard og marsipanfigurer.
HELE SAKEN
Trendy lam
For mange av oss er lam en god og gammel påsketradisjon. Men hva med å lage det på en ny måte i år? Vi har funnet fram noen utradisjonelle måter å tilberede lam på.
HELE SAKEN
Påskemuffins
I påsken pynter vi selvsagt muffinsene med kyllinger og påskeharer...
HELE SAKEN
[
Godt for ganen
]
Copyright NRK
© 2008 - Telefon: 815 65 900 - E-post:
info@nrk.no