Slik gjør du
Frisk chilidipp
Rens chilien for frø. Finhakk chili og hvitløk. Bland sammen alle ingrediensene til dippen. Kjør gjerne alt raskt sammen med stavmikser.
Vårruller
Del slangeagurken på langs og skrap ut den bløte kjernen. Skrell gulroten og rens vårløken. Skjær agurk i tynne staver og gulrot og vårløk i tynne strimler. Bløtlegg rispapirene raskt i varmt vann (eller som beskrevet på pakken) og la det renne av seg på et kjøkkenhåndkle. (Det enkleste er å jobbe med ett og ett ark).
Legg et korianderblad og et mynteblad ca. 2 1/2 cm fra kanten av rispapiret. Legg på reker, grønnsaker, nudler og et salatblad. Pakk rispapiret stramt rundt fyllet. Brett inn sidene og rull sammen. Dekk til de ferdige rullene med et fuktig kjøkkenhåndkle, mens du lager resten.
Server rullene med dippsausen.