Melonsalat med ruccola og yoghurt

Melonsaus, melonkuler, yoghurt, sprø brødsmuler og rucola.

Foto: Fra TV-serien Hygge i hagen / SVT

Melonsalat med rucola og yoghurt

Når du lager dessert med flere typer melon får du nydelige farger i maten. Tareq Taylor lager en melonsaus, skjærer melonene i kuler og serverer med yoghurt, sprø smuler og rucola.

Slik gjør du

Lag kuler av melonene med et kulejern, eller skjær fine biter med kniv. Legg bitene til side så lenge.

Skjær skallet av melonrestene. Miks melonkjøttet med en stavmikser sammen med honningen til en saus.

Skjær brødet i småbiter. Stek brødet gyllenbrunt i smøret og tilsett muscovadosukkeret. Avkjøles.

Lag et speil av melonsausen i en dyp tallerken. Legg noen melonkuler i sausen. Legg på klatter av avrent yoghurt og dryss over de sprø brødsmulene. Legg rucola på toppen.

Kilde: Tareq Taylor i TV-seien Hygge i hagen/SVT