Lunsjmuffins

Muffins med skinke, paprika, ost og vårløk.

Foto: Lise Finckenhagen

Lunsjmuffins

Muffins trenger ikke være bare søtt. Lise Finckenhagen bruker grovt mel og fyller dem med skinke, ost, paprika og vårløk. Matmuffins passer fint til lunsj eller i matpakken når du skal på tur.

Slik gjør du

Visp sammen olivenolje, egg og kesam. Rør inn hvetemel, sammalt mel, havregryn, bakepulver og salt.

Skjær skinken i strimler, finsnitt vårløken og skjær paprikaen i små biter. Rør skinke, vårløk, paprika, ost og urter sammen med muffinsrøren.

Sett muffinsformene i et muffinsbrett, og fordel røren i formene. Dryss over frø, og stek muffinsen midt i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter.

Kilde: LISE FINCKENHAGEN I RADIOPROGRAMMET «JACOBSEN» PÅ NRK P1+