Slik gjør du
Bratwurst med potetsalat og chilisennep
Kok poteter i lettsaltet vann. Hell kaldt vann i kjelen når de er ferdigkokt, og hell av vannet. Rist senneps- og solsikkefrø i en liten panne.
Bland sennep, hvitløk, vann og olje. Smak til med salt og pepper. Dette blir dressingen – og nista er best hvis du tar den med i en egen boks.
Ha pølsekrydderet i en kjele, og varm opp vannet. Hell vannet over i en termos for å varme pølsene underveis.
Bland potetbiter med frø, revet sitronskall, finhakket jalapeño og rødløk. Legg potetsalaten i en egen boks.
Sjokolademousse
Smelt sjokoladen i vannbad og tilsett fløten litt etter litt mens du rører. Avkjøl blandingen, og visp den luftig med en miksmaster. Hvis blandingen er for varm, kan den sprekke under vispingen.
Hell moussen i form eller i nisteboksen den skal serveres fra. Sett til avkjøling.
Dekk melkeboksen med vann, og kok den i tre timer. Obs! Det er viktig at den er helt dekket med vann, ellers kan den eksplodere. Etter tre timer er melken gjort om til karamell, som serveres til sjokolademoussen sammen med hakket sjokolade, bringebær og pistasjkjerner.