Slik gjør du
Daddelbrød
Forvarm ovnen til 175 grader. Ta ut steinen fra daddlene og bland dem sammen med vann og whisky / konjakk til en jevn masse.
Visp sammen smør, brunt sukker og krydder. Visp deretter i eggene ett om gangen.
Vend inn melet, bakepulveret og daddelmassen. Visp sammen til en røre.
Smør en ringkakeform eller en vanlig brødform. Hell i røren og sett det hele i ovnen på nederste hylle. Stek i ca 50 minutter.
Vispet geitost
Fjern skallet av osten og smelt. Ta deretter i melk og fløte, det er viktig at det ikke koker, bare smelter forsiktig.
La blandingen kjøles av og visp den deretter med håndmikser til den blir en lun kremost.
Multer
Bland de frosne multebærene og multesyltetøyet i en bolle.
Smak til med finhakket rosmarin og sitronsaft.
Smør til slutt geitosten på daddelbrødet og legg multene på topp.
Tips
Flere oppskrifter: