skilleFrokost-TV oppskrifterskilleQUIZ!skilleMat med Tinaskille_slutt
Julemat 3_1
Her er du: NRK.no > Mat > Julemat
 
 
 Skille

Surkål

..er godt å lage selv! Prøv å lage det til julemiddagen!

Publisert 10.12.2003 14:23.

dette trenger du:

(4 porsjoner)
750 gram hodekål
2 epler
1 ts salt
2 ts karve
2 1/2 dl kjøttkraft
2 ts eddik
2 ts sukker

Slik gjør du:

Snitt kålen fint opp og legg den lagvis med salt, karve og epler skåret i båter i en kjele. Tilsett kraft.

Kok opp og la alt trekke i ca. 45 minutter. Rør godt innimellom.

Smak til med eddik og sukker.

TIPS: Rør eventuelt inn litt fett fra juleribba i surkålen før servering.



Siste saker:
Flere saker: ALT OM JULEMIDDAG

Tina Nordström

Alle Tina Nordströms oppskrifter finner du her.

Kokke-Lise

Alle Lise Finckenhagens oppskrifter finner du her.



Lars Barmen

Lars ledet Barmeny som gikk i over fem år på NRK. Se oppskriftene her.

Eide og Morris

Linda Eide og en Morris finner nisjer innen matlaging i vårt langstrakte land.

 
GÅ TIL OPPSKRIFTENE

Kylie Kwong

En av Australis mest populære kokker som tilbereder kinesisk mat som du aldri har sett det før.

 

Gastronomi

Henry Notaker leder vei i den gastronomiske verden. Se programmene og mer her.

Kokkekamp

Programmet der det ble konkurrert om matretter. Oppskriftene finner du her.

Pix
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no