Slik gjør du
Svinerulade
Bank kjøttet flatt. Smør på karamellisert løk. Dryss over timian. Dekk med skinke. Legg en asparges på hver filet og rull sammen. Bind rullen med hyssing og stek rullene gyllenbrune. Stekes i ovn på 200 °C i cirka ti minutter. Ta ut og la den avkjøles. Skjær i skiver.
Sjampinjong og Pommes Duchesse
Knekk av foten på sjampinjongene. Legg sopphattene opp ned på en stekeplate eller i en ildfast form, smurt med olivenolje. Ha på salt og pepper. Legg en skive smør på hver. Strø over finhakket hvitløk. Bakes i ovnen på 200 °C i cirka 10-15 minutter, til de er myke og gylne.
Ta vare på buljongen som kommer ut av soppene. Bruk den til saus sammen med stekt løk, litt eddik og lettkokte gulrøtter og asparges.
Skrell potene og kok dem forsiktig i lettsaltet vann. Hell av vannet. Press potetene. Tilsett eggeplomme og olivenolje. Smak til med timian, salt og pepper. Bruk en sprøytepose og sprøyt potetmosen i sopphattene. Riv over mye nyrevet ferskt brød. Gratineres i ovnen under grillelementet til overflaten er sprø, på 200 °C i cirka ti minutter.