Slik gjør du
Oppskriften kommer fra Mari Hult, som står bak Vegetarbloggen.
Kok opp vann og buljongpulver i en gryte. Ha i soyamedaljongene, og kok dem i cirka ti minutter. Denne metoden gir mer saftig soya«kjøtt» enn bløtlegging i kaldt vann.
Rør sammen spisskummen, hvitløkpulver, løkpulver, chilipulver, salt, paprikapulver og olje i en bolle. Ha i soyamedaljongene, og rør sammen slik at alle blir dekket av blandingen. La det marinere i minst et kvarter på benken, gjerne flere timer i kjøleskapet.
Tørk av oljen før grilling. Grill soyamedaljongene fire-fem minutter på hver side. Skjær dem opp i strimler før servering.
Tilbehør og montering
Varm hvetetortillaene raskt på grillen. Det holder med noen sekunder på hver side.
Server soyamedaljongene på tortillas med salat og salsa, eventuelt annet tilbehør.
Tips
Forslag til annet tilbehør: Guacamole, pica de gallo, meksikansk ris, grilla grønnsaker, vegansk rømme.