Slik gjør du
Bland egg, hvetemel, bakepulver, havregryn og melk i en kjøkkenmaskin, eller bruk bolle og visp.
Stek pannekaker i smør.
Server med nykokte asparges og stekt bacon. Pynt dette gjerne med reddikskiver og persille.
Rockekokk Lars Erik Vesterdal serverte eggepannekaker med bacon og havregryn i Brønsj.
– Nydelig resultat, smaksrike pannekaker som ikke er for søte, er dommen fra programlederne.
Bland egg, hvetemel, bakepulver, havregryn og melk i en kjøkkenmaskin, eller bruk bolle og visp.
Stek pannekaker i smør.
Server med nykokte asparges og stekt bacon. Pynt dette gjerne med reddikskiver og persille.
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.