Slik gjør du
Kle en 1 1/2 liters brødform med bakepapir.
Hakk sjokoladen. Smelt sjokolade og delfiafett i en bolle over vannbad. Rør inn kaffe, visp sjokoladeblandingen glatt og jevn.
Visp egg og sukker til eggedosis. Rør sjokoladeblandingen inn i eggedosisen, sjokoladerøren skal bli jevn og fin.
Fyll først litt sjokoladerøre i formen. Legg kjeks, marsipan og geletopper lagvis med sjokoladerøre. Det skal være sjokolade mellom lagene og sjokolade på toppen. Pynt med geletopper og la kaken stivne i kjøleskapet.
Skjær kaken i tynne skiver ved servering.
Tips
- Siden Per kjeks ikke produseres lenger er Marie kjeks et alternativ.
- Sjokoladeblandingen kan smakes til med en klunk konjakk om ønskelig.
- Noen liker også å bruke valnøtter i kaken eller på toppen.
- Pakk kaken godt inn i plastfilm og oppbevar den i kjøleskapet.