Bringebærmarsipan

Hjertene er laget ved å legge to kuler inntil hverandre, og forme dem sammen.

Bringebærmarsipan

Lise Finckenhagen lager marsipanhjerter med sjokolade og bringebær.

Slik gjør du

Bland sammen marsipan og bringebærsyltetøy til en jevn blanding. La marsipanen få hvile i kjøleskapet en halv times tid, slik at den blir enklere å jobbe med. Form marsipanen til passende kuler eller hjerter.

Smelt sjokoladen over vannbad, og dypp marsipanen i den smeltede sjokoladen. Bruk en sjokoladegaffel/dyppegaffel eller vanlig gaffel. «Rist» av overflødig sjokolade og legg konfekten over på et stykke bakepapir. Dryss på eventuell pynt før sjokoladen stivner. Oppbevares kjølig.

Tips

Flere oppskrifter med marsipankonfekt fra Lise Finckenhagen.

Kilde: Lise Finckenhagen i radioprogrammet «Jacobsen» på NRK P1+