Bakt geitost med karamelliserte epler

Lett gyllen ost med karamelliserte eplebåter.

Foto: Fra TV-serien Spanske fristelser / DR

Bakt geitost med karamelliserte epler

Hvit geitost på brød grilles i ovnen og serveres med karamelliserte eplebåter.

Slik gjør du

Bakt geitost

Ha ferskosten på ristet brød. Stek eller grill dem i ovnen til osten er varm og begynner å bli gyllen. Spis bakt geitost med karamelliserte epler.

Karamelliserte epler

Skjær eplene i båter og sauter dem i en klatt smør i en gryte eller på pannen. Når eplene begynner å få litt farge tilsettes litt sukker, noen kvister frisk timian og bittelitt salt. Stek eplene til de er møre og karamelliserte.

Spis eplene til bakt geitost på sprøtt brød.

Kilde: Anne Hjernøe i TV-serien Spanske fristelser/DR