Syltet løk En god eddiklake er alt som skal til for å lage syltet løk. Anne Hjernøe server løken til indisk mat.
Grønnsaksamosa Indiske samosa med poteter, løk, erter og herlig indisk krydder. Anne Hjernøe lager dem med ferdig kjøpt butterdeig.
Stekt ris med rosiner og pinjekjerner Anne Hjernøe lager stekt ris med lyse rosiner, løk og pinjekjerner.
Lam i krydret karrisaus I indisk mat brukes tørt karripulver. Det lages av en blanding av mange forskjellige krydder. Matlagningen starter med å steke karripulveret i olje, før de andre ingrediensene kommer i gryten.
Små, sprø auberginesandwiches To tynne skiver aubergine med parmesan, ansjos og basilikum imellom stekes i olje i pannen. De blir som små, sprø sandwicher.
Små, sprø crostini Små, sprø brødskiver med typisk italiensk topping. Parmesan, parmaskinke, ruccola, soltørket tomat, ristet paprika, hvitløk og basilikum.
Hel uer med krydret kokosfyll Hele fisken, med hode og hale, stekes i stekeovn. Men først blir den fylt med kokos, sitrongress, koriander og søt chilisaus.