Riskrem med rød saus

Riskrem med rød saus av bringebær. Bruk ekte vanilje i riskremen, det smaker best!

Foto: Stig Juelsen

Riskrem med rød saus

Kokken Stig Juelsen kjøper ferdig laget risgrøt når han skal lage riskrem. Da er han sikker på at risen er ordentlig kokt. Den røde sausen lager han av frosne bær. I denne oppskriften får du også tips om mer smak til den røde sausen.

Slik gjør du

Riskrem

Pisk fløten med sukker og vaniljestang til krem.
Bland kremen lett med grøten.
Tilsett mandler.

Server riskrem med rød saus.

Rød saus

Du kan bruke bringebær, jordbær, solbær eller kirsebær.

Kjør bærene og sukkeret i en blender eller en kjøkkenmaskin.
Sil av frøene.

Skal du ha litt ekstra smak kjører du tilsetningen også sammen med resten.

Tips

Se også: Oppskrifter fra Stig Juelsen

Kilde: Stig Juelsen