Video Andreas Myhrvold lager myke vårruller

Andreas Myhrvold viser deg hvordan du steker scampi og setter sammen vårrullene.

Myke vårruller

Her får du oppskrift på vårruller som ikke skal frityrstekes.

Slik gjør du

Bland sammen majones og creme fraiche og smak til med wasabi.
Ha i litt cayennepepper.

Finhakk mintblader, frisk koriander og vårløk.
Stangsellerien vaskes og snittes tynt og forvelles i kokende lettsaltet vann og nedkjøles.
Vend alt inn i majonesen.

Rens scampien og stek dem raskt i en varm panne med salt og pepper.

Kutt agurken i fine stenger. Ikke ta med det innerste.

Legg rispapirene i bløt og legg dem på benken.
Legg i litt av grønnsaks fyllet, et par agurkstenger og de lett stekte rekene.
Pakk sammen rispapiret til en pakke.

Anrettes på fat sammen med litt soyasaus. Pynt med frisk koriander.

Kilde: Gastronomisk Institutt