Stjernekokken Gordon Ramsay fikk smake en unik trøndersk coctail laget av det sjeldne tindvedbæret.

Roar Hildonen fikk ideen til en ny cocktail da han var en tur ute ved Øysand, ved utløpet av Gaula i Sør-Trøndelag. Her får du se han mikse cocktailen «Gordon Ramsay».

Gordon Ramsay-cocktail

Restauratør og bartender Roar Hildonen var ute på tur og fant store mengder tindvedbær. De har han brukt i en helt ny drink til ære for verdens mest kjente nålevende kokk, Gordon Ramsay. I cocktailen blandes vårt nasjonalbrennevin med Skottlands mest kjente likør og tindvedjuice.

Slik gjør du

Lag tindvedjuice ved å kjøre tindvedbær i en hurtigmikser til fin mos, sil av juicen.

Alle ingredienser shakes og drinken siles over i et longdrinkglass med is, toppes med tonicen og pyntes med tindvedbær.

Kilde: Roar Hildonen