Slik gjør du
Lag tindvedjuice ved å kjøre tindvedbær i en hurtigmikser til fin mos, sil av juicen.
Alle ingredienser shakes og drinken siles over i et longdrinkglass med is, toppes med tonicen og pyntes med tindvedbær.
Restauratør og bartender Roar Hildonen var ute på tur og fant store mengder tindvedbær. De har han brukt i en helt ny drink til ære for verdens mest kjente nålevende kokk, Gordon Ramsay. I cocktailen blandes vårt nasjonalbrennevin med Skottlands mest kjente likør og tindvedjuice.
Lag tindvedjuice ved å kjøre tindvedbær i en hurtigmikser til fin mos, sil av juicen.
Alle ingredienser shakes og drinken siles over i et longdrinkglass med is, toppes med tonicen og pyntes med tindvedbær.
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.