Bob Hund er aktuelle med nytt album over nyttår. Foto: Promo.

Bob Hund er aktuelle med nytt album over nyttår. Foto: Promo.

Vil låte som milliarder

Tittelen lover godt for det kommende Bob Hund-albumet. Hør to låter her!

Skrevet av:
Publisert 13:18 14 desember, 2011
Bob Hund spilte på Øyafestivalen i 2009. Foto: Rashid Akrim, NRK P3s

Bob Hund spilte på Øyafestivalen i 2009. Foto: Rashid Akrim, NRK P3s

Skal vi tro tittelen på det kommende Bob Hund-albumet kan det love godt. Det nye albumet, som kommer 13. februar heter nemlig Låter som miljarder.

Les også:

Bob Hunds forrige utgivelse var Det överexponerade gömstället, som kom tidligere i år, til terningkast fire fra vår anmelder.

Den var igjen oppfølgeren til Folkmusik för folk som inte kan bete sig som folk, comebackalbumet etter at de svenske indierockerne blant annet hadde forsøkt seg på engelsk i Bergman Rock-prosjektet. Ei plate som vår anmelder mente var det beste bandet hadde produsert siden Jag Rear Ut Min Själ – Allt Skal Bort fra 1998, og fortjente også terningkast fire.

Bob Hund: Harduingetmankandansatill?

Bob Hund: Harduingetmankandansatill?

Bandet, som blei starta i 1991, runder i disse dager 20 år, men er enige om at de har hatt godt av å eldes. De elsker bandet der det dårligste også er det beste; at de er så mange og har så sterke, motstridende viljer.

- Det er ei fantastisk lekestue der vi alltid har gitt hverandre mye plass til å spille og å finne på ting. Tenk at seks personer kan produsere så mye kult musikalsk, sier keyboardist Jonas Jonasson til Göteborgsposten.

Lørdag 17. desember sender SVT2 en «eksklusiv, nærgående og usensurert» dokumentar om bandet, i forbindelse med 20-årsjubileet.

«I løpet av 20 år har bob hund bygget opp en gedigen fanskare, men det er også et av Sveriges hemmeligste band. Filmskaperen Peter Magnusson har fulgt bandet i lang tid, og for første gang får vi se et eksklusivt, nærgående og usensurert portrett av bandet og dets medlemmer, og om menneskene rundt Bob Hund», skriver SVT om programmet.

Så langt har svenskene sluppet to singler fra den kommende plata, ”Stanna klocka stanna” og aller mest nylig ”Harduingetmankandansatill?”

Se videoen til ”Harduingetmankandansatill?”:

Se videoen til ” Stanna klocka stanna” (i 3D!):

Tags: , , ,

Del "Vil låte som milliarder"

Legg igjen en kommentar