Jaget bjørn i underbuksa

Naturfotografen Hans Gundersen låg langt inne i de finske skoger og fotograferte bjørn. Han er diabetiker og da en bjørn prøvde å stikke av med matbagen hans handlet han uten å tenke.

Hans Gundersen
Foto: Hilde Berg

Hans  Gundersen hadde lagt seg i soveposen for natta og hørte på lydene av bjørner som ruslet utenfor den vesle kamuflasjehytta. Plutselig ble han var en bjørn som romsterte rett utenfor hytteveggen, der kjølebagen med mat stod. Siden Hans Gundersen er diabetiker handlet han instinktivt, og hoppet ut av hytta. Han var langt i fra folk, og  mistet han maten kunne det være livsfarlig.

NETT-TV: Hans Gundersen forteller den dramatiske historien  

 

Hans Gundersen er med i EN NATURLIG HELAFTEN 18 desember, kl. 19:30 på NRK1, der han forteller om og viser sin siste film om ulv i Norden.

LES: EN NATURLIG HELAFTEN  

 

Livsstil:

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)
Seks deltakere konkurrerer om å ta de beste bildene med sine mobiltelefoner. I første episode skal deltakerne ta portretter av hverandre. I denne serien har du mulighet til å få tips og råd som kan gjøre dine egne bilder ti ganger bedre! Programleder: Misgina Ghebremeskel.(1:8)