Forfengelig kanin - En svært forfengelig kanin i ny dyrebutikk i New York. - Foto: Mario Tama/Getty Images / Scanpix/AFP

En svært forfengelig kanin i ny dyrebutikk i New York.

Foto: Mario Tama/Getty Images / Scanpix/AFP

Har du sett på maken til dyrebutikk?

Apekatt som ser på tv og crispy kyllinger. Utvalget er ikke det vanlige i denne butikken.

En forfengelig kanin med perlesmykke rundt halsen sminker og doller seg foran speilet.

I et annet bur sitter en apekatt med hodetelefoner og stirrer på tv-skjermen. Øynene følger spent med.

Det kan virke som om apen synes dyrebutikken er kjedelig. Kundene i New York-butikken har aldri sett på maken.

Se bilder fra butikken under videoen:

Ape med hodetelefoner

Klikk på bildet over for å se video.

Det er kunstneren Banksy som står bak butikken som altså er en utstilling. Banksy er mest kjent for sin stensilkunst på gatehjørner i hele verden.

Kyllinger - 'Chicken Nuggets' heter denne delen av 'The Village Pet Store and Charcoal Grill'. Og ja, kyllingene beveger på seg... - Foto: Mario Tama/Getty Images / Scanpix/AFP

'Chicken Nuggets' heter denne delen av 'The Village Pet Store and Charcoal Grill'. Og ja, kyllingene beveger på seg...

Foto: Mario Tama/Getty Images / Scanpix/AFP
Tweety i dyrebutikk - Tweety har spilt i omtrent 50 filmer de siste 60 årene. Nå sitter fuglungen i et bur i en dyrebutikk i New York. - Foto: Mario Tama/Getty Images / Scanpix/AFP

Tweety har spilt i omtrent 50 filmer de siste 60 årene. Nå sitter fuglungen i et bur i en dyrebutikk i New York.

Foto: Mario Tama/Getty Images / Scanpix/AFP

Livsstil:

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Alkohol gjør noe med stemningen og er en naturlig del av mange sosiale settinger. Men hvor går grensen mellom å like alkohol og å være alkoholiker? Og hvorfor er det så vanskelig å være ærlige når vi synes noen drikker for mye, spør programleder Helene Sandvig. Programleder Truls Pedersen lærer knep for å klatre bedre. Klatrer Tina Johnsen tar han med på bratte utfordringer innendørs og ute i naturen. Hvor ofte trenger man egentlig å vaske håret med shampoo? "No poo" - alternativene til hyppig shampoobruk brer om seg.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)

TV og radio

Kan fire vanlige mennesker lære å bli lykkeligere i løpet av fire måneder? I siste episode får vi svaret. Veileder og lykkeforsker Lisa Vivoll Straume møter Aina, Stål, Kristan og Stine en siste gang for å oppsummere hvordan reisen har vært. Det blir mange sterke tilbakeblikk for deltagerne, som forteller om det de har lært. Norsk livsstilserie. (8:8)
Br. helseserie. Skjeve bryster, en vridd penis, kviser i hodebunnen og en rumpe som verker, står på legenes arbeidsliste i dag. Dawn og Pixie stiller opp til mammografi for å finne ut hvilken metode som fungerer best til å oppdage brystkreft i en tidlig fase. Dessuten får vi høre hvordan det er å leve med narkolepsi. (Embarrassing Bodies) Sesong 4A (8:9)
Samer og norsk nasjonsbygging. Ufør 50 år.