En smak av honning

Det er ikke bare olje vi har mye av her i Norge. Landets fire milliarder bier er altfor flittige som gjør at Norge bokstavelig talt flyter over av honning. Sjekk prisene på ulike honninger.

Etter flere kronår på rad flyter landet over av honning. Foto: Scanpix

Etter flere kronår på rad flyter landet over av honning. Foto: Scanpix

Honningprodusentene har senket prisene til butikkene, slik at vi forbrukere skal lokkes til å kjøpe mer honning, skriver Forbrukerrapporten på sine nettsider.

Og det er den velkjente gule boksen fra Honningcentralen som er markedslederen i honninghyllene. Men det er mange alternativer – og prisforskjellene er store.

Forbrukerrapporten har vært rundt på fem forskjellige dagligvarebutikker og fant importert honning helt ned til 70 kroner kiloen.

Sjekk hele testen her!

(Tester i samarbeid med Forbrukerrapporten)

Lenker

Livsstil:

TV og radio

Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.
Alkohol gjør noe med stemningen og er en naturlig del av mange sosiale settinger. Men hvor går grensen mellom å like alkohol og å være alkoholiker? Og hvorfor er det så vanskelig å være ærlige når vi synes noen drikker for mye, spør programleder Helene Sandvig. Programleder Truls Pedersen lærer knep for å klatre bedre. Klatrer Tina Johnsen tar han med på bratte utfordringer innendørs og ute i naturen. Hvor ofte trenger man egentlig å vaske håret med shampoo? "No poo" - alternativene til hyppig shampoobruk brer om seg.
Kunne du tenkt deg å sove i same seng som kong Olav? I sesongpremieren på Solgt tar programleiar Frode Søreide med seg to lag med meklarar frå Austlandet til Narvik. Her skal dei tippe pris på tre eigedomar. Kven tippar nærast? Ei av utfordringane er eit gamalt og ærverdig pensjonat, som mellom annan Kong Olav har gjesta ved fleire høve. Sesong 5 (1:6)