Hopp til innhold

Trump ville forføre svensk Playboy-modell

– Jeg var aldri interessert i Donald Trump. Muligens på grunn av tupeen, sier Playboy-modell Victoria Silvstedt i kveldens Skavlan.

BLE OPPVARTET: Donald Trump sendte tidligere Playboy-modell, Victoria Silvstedt, blomster og gaver over en lengre tid. Til slutt spiste hun lunsj med ham.

Da Silvstedt ble «Playmate of the year» i 1997 reiste hun mye rundt i USA. Ifølge modellen, fant Trump til enhver tid ut hvor hun var og sendte henne blomster og gaver.

– Jeg var ikke interessert, og jeg ignorerte ham. Det tror jeg kanskje han likte, for han ga ikke opp, sier Victoria Silvstedt og fortsetter:

– Dere vet hvordan menn er?! «When you say no, they say go», sier Silvstedt.

Spiste lunsj med Trump

Donald Trump

Victoria Silvsted ble ikke sjarmert av Donald Trump.

Foto: Richard Drew / Ap

Den tidligere Playboy-modellen gjester kveldens Skavlan fordi hun nylig har avsluttet innspillingen av den svenske tv-serien «Realitystjerner på godset».

Under sending forteller hun at hun gikk så langt som å spise lunsj med mangemilliardæren, som håper å bli republikanernes presidentkandidat.

– Under hele lunsjen snakket han om seg selv, og om hvor stor og flink han var. Når du er ei svensk jente er ikke det særlig attraktivt, sier hun.

Den svenske, platinablonde fotomodellen forteller også at hun, i starten av sin modellkarriere, bodde sammen med det som i dag er Donald Trumps kone i Paris.

– Selv om han er upopulær, skulle jeg gjerne kunne skrytt på meg at jeg hadde bodd sammen med USAs førstedame, sier hun.

Silvstedt på Skavlan, nov 2015

TIDLIGERE PLAYBOY-MODELL: Nå er Victoria Silvstedt nærmest avhengig av aksjehandel. I kveld gjester hun Skavlan.

Aksjehandel

I programmet kommer det også frem at Silvstedt handler med aksjer.

– Jeg gjør dette kun for meg selv. Jeg gir ingen råd til noen, men er nærmest blitt avhengig, sier den tidligere Playboy-modellen.

Det hele startet etter finanskrisen i 2008.

– Nesten alle pengene jeg hadde jobbet hardt for og investert forsvant, og jeg var ikke alene om å være i denne situasjonen.

Hun tok saken i egne hender, og bestemte seg for at hun ikke ville stole på noen andre enn seg selv fremover.

– I dag kontrollerer jeg alt. Jeg vil vite hvor investeringene ligger og jeg tar meg av alt selv. Jeg begynte i det små, men jeg har tjent mye på dette, sier hun.

Kulturstrøm

  • Sjette førsteplass på albumlisten for Ariana Grande

    Ariana Grande sikrer seg sin sjette førsteplass på den amerikanske albumlisten med sitt sjuende studioalbum.

    – En uke med evig solskinn, skrev Ariana Grande i helgen på Instagram – og siktet til suksessen som hennes sjette album, kalt nettopp «Eternal Sunshine», har.

    Utgivelsen solgte det som tilsvarer 227.000 albumenheter i sin første uke, noe som er årets beste hittil, ifølge Billboard. Blant annet ble låtene strømmet 195 millioner ganger. Den nye platen, som også topper VG-lista her hjemme, er laget i samarbeid med svenskene Max Martin og Ilya Salmanzadeh.

    Grande har tidligere toppet albumlisten med «Positions» (2020), «Thank U, Next» (2019), «Sweetener» (2018), «My Everything» (2014) og «Yours Truly» (2013). 2016-platen «Dangerous Woman» kom «bare» til en andreplass.

    Ariana Grande
    Foto: AFP
  • Fem land vil ha «Cammo»

    NRK har inngått opsjonsavtale med Tyskland, Frankrike, Spania, Belgia og Nederland om nyinnspillinger av dramakomedien «Cammo».

    Over 700.000 så første sesong av «Cammo». Serien handler om influenseren Cammo, som går konkurs og må ta på seg jobben som støttekontakt for Kamilla med Downs syndrom.

    – Dette er helt surrealistisk! At humoren og historien i «Cammo» kan treffe både spanjoler og tyskere er skikkelig gøy. Jeg gleder meg til å se hvordan de forskjellige landene tolker manus, og er så takknemlig og glad for at historien om Cammo og Kamilla potensielt skal bli fortalt til så mange millioner mennesker, sier Caroline Glomnes, serieskaper og hovedrolleinnhaver.

    Katelyn Garbin og Caroline Glomnes i rollene som Kamilla og Cammo.
    Foto: NRK

Flere kulturnyheter