Hopp til innhold

Stopper Vår daglige Beatles podkast

NRK har valgt å trekke tilbake Vår daglige Beatles podkast. Les hvorfor her.

Vår daglige Beatles podkast
Foto: NRK

Vi velger å stoppe podkastene av Vår daglige Beatles fordi vår egen juridiske avdeling har rådet oss til det. Det er fortsatt en del klausuler i forhandlingene av de nye avtalene som ikke er helt klare, og for ikke å bringe inn noe som kan forstyrre et godt forhandlingsklima velger vi å trekke podkasten av Vår daglige Beatles tilbake.

Les mer her: NRK må desverre stoppe Vår daglige Beatles

Vi har mye godt innhold å komme med i tiden som kommer til glede for vårt publikum, og vi slutter ikke å podkaste musikk. NRKs podkasttilbud finner du her: www.nrk.no/podkast

Alt om Vår daglige Beatles, de gode radioinnslagene og artiklene finner du fortsatt på www.nrk.no/beatles .

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober