Hopp til innhold

Stokstad må melde avbud fra The Hit

Marte Stokstad har blitt syk, og kan ikke lede kveldens utgave av The Hit på NRK1.

Marte Stokstad

SYK: Programleder Marte Stokstad lover at hun er tilbake til neste fredag.

Foto: Kim Erlandsen / NRK

Nadia Hasnaoui stepper inn om vikar for Stokstad, og skal leder direktesendingen på NRK1 fra klokka 20.05.

Nadia Hasnaoui leder The Hit i Marte Stokstads sykefravær.

SUPERVIKAR: Nadia Hasnaoui stepper inn på kort varsel som programleder for The Hit.

Foto: Claus Wiese / NRK

Stokstad er plaget med krystallsyken – en lidelse som medfører svimmelhet, kvalme og ubalanse. Men hun er ikke satt helt ut av spill, og lover at hun kommer tilbake neste fredag.

Klar for byttehandel

– Sånt skjer. Det går heldigvis over, og jeg er tilbake neste fredag, lover Stokstad.

– Heldigvis har vi en fantastisk vikarordning i NRK, og jeg tar gjerne Året med kongefamilien hvis det skulle knipe for Nadia noen gang, sier hun.

Prosjektleder Stig Karlsen i NRK sier at det alltid er kjedelig å miste programlederen på kort varsel, men at det er betryggende å ha sporty og flinke alternativer som Nadia Hasnaoui i bakhånd.

Smertefritt

– Hun stepper inn på kort varsel, etter at vi det siste døgnet har sett at Marte ikke kan gjennomføre direktesendingen. Når hun er plaget med svimmelhet, blir det for vanskelig å gå på scenen i dag, sier han.

Karlsen sier at Hasnaoui er fan av The Hit, godt kjent med programkonseptet, og svært dreven på å avvikle direktesendinger, og er sikker på at kveldens sending forløper smertefritt.

– Alt innholdet i kveld blir som planlagt, og vi gleder oss til å lage en knallsending, sier han.

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)