Scarlett Johansson fikk onsdag sin stjerne på Hollywood walk of fame. - Scarlett Johansson fikk onsdag sin stjerne på Hollywood walk of fame. - Foto: Adhemar Sburlati/Broadimage / Adhemar Sburlati/Broadimage/Bulls

Scarlett Johansson fikk onsdag sin stjerne på Hollywood walk of fame.

Foto: Adhemar Sburlati/Broadimage / Adhemar Sburlati/Broadimage/Bulls

Scarlett fikk stjerne

Scarlett Johansson er nyeste celebritet ut til å få seg sin egen stjerne på hyllestgata Walk of Fame i Hollywood.

Scarlett Johansson - Foto: Adhemar Sburlati/Broadimage / Adhemar Sburlati/Broadimage/Bulls
Foto: Adhemar Sburlati/Broadimage / Adhemar Sburlati/Broadimage/Bulls

Johansson kunne se stjernen for første gang 2. mai – da hun ankom i finstasen for avdukingen. Hun kom sammen med sin medspiller fra «The Avengers», Jeremy Renner.

Renner spøkte med at han hadde hatt noen forferdelige dager på jobb med henne.

Han sa: – Å jobbe med henne var utrolig ... grusomt. I seks måneder herset hun rundt med meg, tråkket på meg og tørket gulvet med min verdighet og selvrespekt hver dag. Hele tiden med et smil rundt munnen. Nå, endelig, får jeg si noe om deg, kjære, gliste han.

27 år gamle Johansson har jobbet med skuespill siden 10-årsalderen. Den New York-baserte skuespilleren takket moren og bestemoren som også var til stede under «stjerneoverrekkelsen». Hun takket dem for inspirasjon til å bli en sterk, moderne og selvstendig kvinne.

– Da jeg fikk høre om at jeg skulle få denne stjerna tenkte jeg til meg selv at nå har jeg virkelig fått det til, sa hun ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Johansson dukket første gang opp på film i 1994, i filmen «North», hvor hun spilte mot Elijah Wood. Hun fikk sitt store gjennombrudd i filmen «Lost In Translation» fra 2003.

Johansson kaller avdukingen på Hollywook Walk of Fame for en «dypt rørende gave».

– Uansett hva som skjer fra nå av, så har jeg lagt igjen et merke. Jeg er her for å bli og min familie i generasjoner fremover vil alltid ha muligheten til å besøke meg akkurat her.

Video Scarlett Johanssons stjerne avdekkes - Foto: Nyhetsspiller /

VIDEO: Se Johanssons stjerne avdekkes på Hollywood Walk of Fame.

(NTB/Reuters)

Siste nytt: Kultur

 • Trailer "Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant". Kinopremiere 25. desember 2013.

  Kan få publikumspris

  Den svenske filmen «Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant» er nominert til publikumsprisen foran European Film Awards 2014.
  Den svenske filmen ble også en stor publikumsfavoritt her i Norge, melder NTB.

 • Susanne Sundfør på Bergenfest 2007 - Foto: unknown / NRK
  Foto: unknown / NRK

  Sundfør til de unge

  Sterke artistnavn som Susanne Sundfør, Thea & The Wild, Sondre Lerche og Jaga Jazzist står på artistlisten når Oslo-scenen Parkteatret byr på konserter for unge publikummere.
  Det er såkalt fri aldersgrense, og man retter seg spesielt mot dem mellom 14 og 18 år med tidligere konsertstart og rimelig inngangspris, melder NTB.

 • Ny smakebit fra Foo Fighters

  Sjefen for Twitter Music, Bob Moczydlowsky, postet i går en videosnutt med et utdrag fra bandets nyeste album «Sonic Highways». Videoen ble retweetet av Foo Fighters offisielle Twitter-konto. Rockernes åttende album slippes 10. november i USA.

Kultur og underholdning på TV og radio

Kulturprogram - nyhetsprogram
Musikalsk fest i mange sjangre med Totto Mjelde og Tarjei Strøm som lokførere. 
Gjester, spalter, humor, konkurranser og den aller beste musikken
Hvem er det som bestemmer hvordan historiske hendelser skal huskes? Er det historikerne eller øyenvitnene? Et all-europeisk nettsted gir deg alt du måtte ønske under en paraply, både de store og de små historiene. / Hun var den uekte datteren av en kaptein og en slavekvinne, men vokste opp blant sosieteten i England på slutten av 1700-tallet. Nå kommer filmen om Dido Elizabeth Belle som bidro til at slaveriet ble opphevet i Storbritannia. / Hva får du hvis du setter en tribune ut mot havet? En strøm av assosiasjoner. / Selfiestafetten fortsetter, vi ringer dagens forfatter / Hvordan få barn og unge til å lese bøker innimellom dataspillene og mobilbruken? / Vi byr på avhengighetsdannende mobil-spill, rock fra 70-tallet og en svensk tegneserieskaper med eget radioprogram i dagens Anbefalingspanelet / Vi blir bedre kjent med datidens Oprah Winfrey i vår serie om glemte historiske kvinner.