Scarlett Johansson fikk onsdag sin stjerne på Hollywood walk of fame. - Scarlett Johansson fikk onsdag sin stjerne på Hollywood walk of fame. - Foto: Adhemar Sburlati/Broadimage / Adhemar Sburlati/Broadimage/Bulls

Scarlett Johansson fikk onsdag sin stjerne på Hollywood walk of fame.

Foto: Adhemar Sburlati/Broadimage / Adhemar Sburlati/Broadimage/Bulls

Scarlett fikk stjerne

Scarlett Johansson er nyeste celebritet ut til å få seg sin egen stjerne på hyllestgata Walk of Fame i Hollywood.

Scarlett Johansson - Foto: Adhemar Sburlati/Broadimage / Adhemar Sburlati/Broadimage/Bulls
Foto: Adhemar Sburlati/Broadimage / Adhemar Sburlati/Broadimage/Bulls

Johansson kunne se stjernen for første gang 2. mai – da hun ankom i finstasen for avdukingen. Hun kom sammen med sin medspiller fra «The Avengers», Jeremy Renner.

Renner spøkte med at han hadde hatt noen forferdelige dager på jobb med henne.

Han sa: – Å jobbe med henne var utrolig ... grusomt. I seks måneder herset hun rundt med meg, tråkket på meg og tørket gulvet med min verdighet og selvrespekt hver dag. Hele tiden med et smil rundt munnen. Nå, endelig, får jeg si noe om deg, kjære, gliste han.

27 år gamle Johansson har jobbet med skuespill siden 10-årsalderen. Den New York-baserte skuespilleren takket moren og bestemoren som også var til stede under «stjerneoverrekkelsen». Hun takket dem for inspirasjon til å bli en sterk, moderne og selvstendig kvinne.

– Da jeg fikk høre om at jeg skulle få denne stjerna tenkte jeg til meg selv at nå har jeg virkelig fått det til, sa hun ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Johansson dukket første gang opp på film i 1994, i filmen «North», hvor hun spilte mot Elijah Wood. Hun fikk sitt store gjennombrudd i filmen «Lost In Translation» fra 2003.

Johansson kaller avdukingen på Hollywook Walk of Fame for en «dypt rørende gave».

– Uansett hva som skjer fra nå av, så har jeg lagt igjen et merke. Jeg er her for å bli og min familie i generasjoner fremover vil alltid ha muligheten til å besøke meg akkurat her.

Video Scarlett Johanssons stjerne avdekkes - Foto: Nyhetsspiller /

VIDEO: Se Johanssons stjerne avdekkes på Hollywood Walk of Fame.

(NTB/Reuters)

Siste nytt: Kultur

 • Michael Jacksons Neverland - Foto: Mark J. Terrill / Ap
  Foto: Mark J. Terrill / Ap

  Michael Jacksons Neverland selges

  Deleier av eventyrparken, selskapet Colony Capital, har bestemt seg for å selge popkongens residens mot Jackson-familiens vilje, skriver rollingstone.com. Michael Jackson kjøpte eiendommen i California i 1988 og utstyrte området med både kino, stall og en egen fornøyelsespark. Estimert verdi på Neverland i 2003 var rundt 190 millioner kroner.

 • Brandon Flowers - Foto: Chris Pizzello / AP
  Foto: Chris Pizzello / AP

  Tidenes rareste sangtekst kåret

  «Are we human? Are we dancer?» synger The Killers i låten Human, og stakk dermed av med førsteplassen i strømmetjenesten Blinkbox Musics kåring av tidenes mest forvirrende sangtekst. Det skriver nme.com. På listen finner vi også The Beatles, Black Eyed Peas og Michael Jackson. Sistnevnte havnet på en tredjeplass med Earth Song og tekstlinjen «What about elephants? Have they lost their trust?». Se hele listen.

 • Prince selger luksusvilla

  Den legendariske artisten Prince selger sin luksusvilla i Sør-Spania. Huset som artisten har eid i 16 år, selges via et norsk firma. Living-Estates.no spanderer fly, hotell og transport til og fra Marbella på dem som vil dra ned for en visningstur.

Kultur og underholdning på TV og radio

Kulturprogram - nyhetsprogram
Musikalsk fest i mange sjangre med Totto Mjelde og Tarjei Strøm som lokførere. 
Gjester, spalter, humor, konkurranser og den aller beste musikken
Hvem er det som bestemmer hvordan historiske hendelser skal huskes? Er det historikerne eller øyenvitnene? Et all-europeisk nettsted gir deg alt du måtte ønske under en paraply, både de store og de små historiene. / Hun var den uekte datteren av en kaptein og en slavekvinne, men vokste opp blant sosieteten i England på slutten av 1700-tallet. Nå kommer filmen om Dido Elizabeth Belle som bidro til at slaveriet ble opphevet i Storbritannia. / Hva får du hvis du setter en tribune ut mot havet? En strøm av assosiasjoner. / Selfiestafetten fortsetter, vi ringer dagens forfatter / Hvordan få barn og unge til å lese bøker innimellom dataspillene og mobilbruken? / Vi byr på avhengighetsdannende mobil-spill, rock fra 70-tallet og en svensk tegneserieskaper med eget radioprogram i dagens Anbefalingspanelet / Vi blir bedre kjent med datidens Oprah Winfrey i vår serie om glemte historiske kvinner.