Scarlett Johansson - Foto: Adhemar Sburlati/Broadimage / Adhemar Sburlati/Broadimage/Bulls
Foto: Adhemar Sburlati/Broadimage / Adhemar Sburlati/Broadimage/Bulls

Johansson kunne se stjernen for første gang 2. mai – da hun ankom i finstasen for avdukingen. Hun kom sammen med sin medspiller fra «The Avengers», Jeremy Renner.

Renner spøkte med at han hadde hatt noen forferdelige dager på jobb med henne.

Han sa: – Å jobbe med henne var utrolig ... grusomt. I seks måneder herset hun rundt med meg, tråkket på meg og tørket gulvet med min verdighet og selvrespekt hver dag. Hele tiden med et smil rundt munnen. Nå, endelig, får jeg si noe om deg, kjære, gliste han.

27 år gamle Johansson har jobbet med skuespill siden 10-årsalderen. Den New York-baserte skuespilleren takket moren og bestemoren som også var til stede under «stjerneoverrekkelsen». Hun takket dem for inspirasjon til å bli en sterk, moderne og selvstendig kvinne.

– Da jeg fikk høre om at jeg skulle få denne stjerna tenkte jeg til meg selv at nå har jeg virkelig fått det til, sa hun ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Johansson dukket første gang opp på film i 1994, i filmen «North», hvor hun spilte mot Elijah Wood. Hun fikk sitt store gjennombrudd i filmen «Lost In Translation» fra 2003.

Johansson kaller avdukingen på Hollywook Walk of Fame for en «dypt rørende gave».

– Uansett hva som skjer fra nå av, så har jeg lagt igjen et merke. Jeg er her for å bli og min familie i generasjoner fremover vil alltid ha muligheten til å besøke meg akkurat her.

Video Scarlett Johanssons stjerne avdekkes - Foto: Nyhetsspiller /

VIDEO: Se Johanssons stjerne avdekkes på Hollywood Walk of Fame.

(NTB/Reuters)