Contrazt på scenen - Foto: Erik Forfod /
Foto: Erik Forfod

Samarbeider

Sist sommer var Odd Arne Sørensen vikar i Contrazt. Nå har de bestemt seg for å utvide samarbeidet en smule.

Contrazt er godt i gang med sin nye cd. De melder at Odd Arne Sørensen blir med som gjesteartist med en nyskrevet instrumental for trekkspill. Leif Dybendal skriver videre på Contrazt sin nettside:

- Odd Arne har som sikkert mange har merket spilt på noen av våre tidligere utgivelser. I tillegg har han også vært vikar i bandet. Dette synes både vi i Contrazt og Odd Arne selv har vært moro, lærerikt og ikke minst nyttig. Vi utvider derfor samarbeidet en smule og kan herved røpe at Odd Arne også blir med og spiller sammen med oss på en del jobber framover. Contrazt kommer tilbake med mer info om saken.

Hvem er du i Kampen for tilværelsen?

Hvem i Kampen for tilværelsen likner mest på deg? Ta quizen, og finn ut om du er småbitre Jørgen, språkinteresserte Tomasz, prosjektorienterte Karianne eller synske Anneli.

Telemarkforskning utgir årlig en oversikt over kulturnivået i norske kommuner. Indeksen rangerer alle de 428 kommunene i Norge etter ti ulike kulturbaserte kriterier. Tallene i kartet viser hvordan din kommune rangerer blant de 428 kommunene i landet.

Her er Norges beste kulturkommuner

Røros kommune kan for tredje gang skryte av tittelen «Norges beste kulturkommune», etter å ha stukket av med seieren i Norsk kulturindeks 2014. Sjekk hvordan det står til med kulturnivået i din kommune.

Les saken