Profil: Big Paulie

Big Paulie har nettopp sluppet den feiende flotte mix-CDen "Give Me A Break" som inneholder soul fra 70- og 80-tallet. Ellers er Paulie stadig aktuell med freske hip hop/r&b-streams på nettstedet til Stress og importerer og anmelder skiver som ingen andre i Norge.

Big Paulie: behind the decks - barndommens slagere - glad & fornøyd

Big Paulie: behind the decks - barndommens slagere - glad & fornøyd

Navn: DJ Big Paulie (Pål Handing)

Alder: 29

Favoritt vers: Nas sitt vers fra "Live At The BBQ" (Main Source), hvor han dropper linjer som "kidnap the President’s wife without a plan and hangin’ niggas like the Ku Klux Klan".

Favoritt beats/lyd: Vanskelig/rart spørsmål, men min favorittprodusent for øyeblikket er Just Blaze. Lydbildet skal være litt skittent.

Beste gig: Varmet opp for Lauryn Hill i et utsolgt Oslo Spektrum.

Beste skive: "Illmatic" med Nas eller "Resurrection" med Common Sense

Beste låt: "Life’s A Bitch" med Nas og AZ

Favoritt / Hører mest på nå: State Property og Jae Hood fra D-Block

Favoritt DJ / Rapper / Vokalist: Favoritt DJ for øyeblikket er DJ Green Lantern (New York). Hvem som er min favoritt DJ, forandrer seg stadig. Favorittrapper akkurat nå er Jay-Z, men også det forandrer seg over tid. Rakim er kanskje den beste rapperen noensinne. Etter min mening. Når det gjelder vokalist, har jeg alltid vært glad i Mary J. Blige.

Ønske samarbeidspartner: Har veldig lyst til å jobbe med N.O.R.E. eller The LOX, på et eller annet vis. Ikke spesielt sannsynlig, akkurat.

Spesiell takk i miljøet går til: Gisle på Stress, pluss Tommy Tee og resten av Tee Productions-familien.

Den historien glemmer jeg aldri: I 1993 hadde jeg og to kamerater en spillejobb hvor vi tok med oss to TV’er og en videospiller for å vise musikkvideoer. Etter jobben, dvs. sånn kl. 4 om natten, når vi skulle kjøre hjem, ble vi stoppet av politiet. Det hadde vært et innbrudd bort i gaten, og vår bil var fylt opp med TV’er, video og vinyl. Dessuten hadde vi et balltre i bilen. Det hele så ganske mistenkelig ut. Politiet eskorterte oss til åstedet, og kvinnen som hadde hatt innbrudd, skulle se om hun fant noen av tingene sine i bilen vår. Da hun så meg, pekte hun og sa "det kan ha vært han"! Haha. Etter at de hadde gjennomsøkt bilen, lot de oss heldigvis gå.

Lenker

Hvem er du i Kampen for tilværelsen?

Hvem i Kampen for tilværelsen likner mest på deg? Ta quizen, og finn ut om du er småbitre Jørgen, språkinteresserte Tomasz, prosjektorienterte Karianne eller synske Anneli.