Big Paulie: behind the decks - barndommens slagere - glad & fornøyd

Big Paulie: behind the decks - barndommens slagere - glad & fornøyd

Navn: DJ Big Paulie (Pål Handing)

Alder: 29

Favoritt vers: Nas sitt vers fra "Live At The BBQ" (Main Source), hvor han dropper linjer som "kidnap the President’s wife without a plan and hangin’ niggas like the Ku Klux Klan".

Favoritt beats/lyd: Vanskelig/rart spørsmål, men min favorittprodusent for øyeblikket er Just Blaze. Lydbildet skal være litt skittent.

Beste gig: Varmet opp for Lauryn Hill i et utsolgt Oslo Spektrum.

Beste skive: "Illmatic" med Nas eller "Resurrection" med Common Sense

Beste låt: "Life’s A Bitch" med Nas og AZ

Favoritt / Hører mest på nå: State Property og Jae Hood fra D-Block

Favoritt DJ / Rapper / Vokalist: Favoritt DJ for øyeblikket er DJ Green Lantern (New York). Hvem som er min favoritt DJ, forandrer seg stadig. Favorittrapper akkurat nå er Jay-Z, men også det forandrer seg over tid. Rakim er kanskje den beste rapperen noensinne. Etter min mening. Når det gjelder vokalist, har jeg alltid vært glad i Mary J. Blige.

Ønske samarbeidspartner: Har veldig lyst til å jobbe med N.O.R.E. eller The LOX, på et eller annet vis. Ikke spesielt sannsynlig, akkurat.

Spesiell takk i miljøet går til: Gisle på Stress, pluss Tommy Tee og resten av Tee Productions-familien.

Den historien glemmer jeg aldri: I 1993 hadde jeg og to kamerater en spillejobb hvor vi tok med oss to TV’er og en videospiller for å vise musikkvideoer. Etter jobben, dvs. sånn kl. 4 om natten, når vi skulle kjøre hjem, ble vi stoppet av politiet. Det hadde vært et innbrudd bort i gaten, og vår bil var fylt opp med TV’er, video og vinyl. Dessuten hadde vi et balltre i bilen. Det hele så ganske mistenkelig ut. Politiet eskorterte oss til åstedet, og kvinnen som hadde hatt innbrudd, skulle se om hun fant noen av tingene sine i bilen vår. Da hun så meg, pekte hun og sa "det kan ha vært han"! Haha. Etter at de hadde gjennomsøkt bilen, lot de oss heldigvis gå.

Lenker