1600 Penn - Jon Lovetts serie om en dysfunksjonell presidentfamilie har ingenting med den virkelige presidentfamilien å gjøre, skal vi tro manusforfatteren. - Foto: NBC / Chris Haston/NBC

Jon Lovetts serie om en dysfunksjonell presidentfamilie har ingenting med den virkelige presidentfamilien å gjøre, skal vi tro manusforfatteren.

Foto: NBC / Chris Haston/NBC

Obamas taleskriver lager komiserie

I tre år skrev han taler for president Barack Obama før han hoppet av for å prøve lykken i Hollywood. Nå lager Jon Lovett komiserie – om familielivet i Det hvite hus.

– Selvsagt kommer jeg til å bruke mine erfaringer fra denne tiden, men familien i serien vil ikke ha noe med president Obamas familie å gjøre, påstår Lovett overfor The Hollywood Reporter.

Han hoppet av presidenttoget i september 2011 og dro i stedet til Hollywood for å prøve lykken som tekstforfatter. Bare to måneder senere lyktes han i å selge inn pilotepisoden for den amerikanske TV-kanalen NBC.

Dysfunksjonell familie

De har foreløpig bestilt 13 episoder av serien som er oppkalt etter presidentens adresse; «1600 Penn». Komiserien vil sannsynligvis få premiere til høsten, skriver BBC.

I rollene som det fiktive presidentparet finner vi Bill Pullmann (blant annet kjent fra «Independence Day») og Jenna Elfman («Dharma and Greg»). «Modern Family»-regissør Jason Winer skal stå for regien, mens skuespiller Josh Gad fra serien «Book of Mormon» både er produsent og medvirkende i «1600 Penn».

– Serien skal handle om en svært dysfunksjonell familie, noe som er så langt unna virkeligheten med dagens presidentfamilie at det er helt umulig å prøve å sammenligne dem, lover Lovett.

Siste nytt: Kultur

 • Pussy Riot, Nadezjda Tolokonnikova og Maria Aljokhina - Foto: Gabrielle Graatrud / NRK /
  Foto: Gabrielle Graatrud / NRK

  Pussy Riot saksøker regjeringen

  Nadezjda Tolokonnikova og Maria Aljokhinas ble dømt til to års fengsel etter sin punk-protest mot Vladimir Putin i en kirke i Moskva i 2012.

  Nå saksøker Pussy Riot-jentene den russiske regjeringen og krever 120.000 Euro. Les mer på P3.no.

 • US-2014-YOUNG-HOLLYWOOD-AWARDS-BROUGHT-TO-YOU-BY-SAMSUNG-GALAXY- - Foto: Frederick M. Brown / Afp
  Foto: Frederick M. Brown / Afp

  Bieber fikk veldedighetspris

  Justin Bieber har etter hvert blitt kjent for sine mange skandaler, men i natt ble artisten tildelt prisen «Champ Of Charity» under «Young Hollywood Awards», skriver Daily Mail.
  Bieber ble så glad at han omfavnet prisutdeler Grace Kesablak.

 • Video Intervju: Morten Tyldum - Foto: Nyhetsspiller /
  Foto: Nyhetsspiller

  Ny Hollywood-film for Tyldum

  Den norske regissøren Morten Tyldum skal regissere filmen «Chain Of Events», ifølge Variety. Filmen skal basere seg på boka med samme navn av den svenske forfatteren Frederick T. Olsson. Tyldum er aktuell med filmen «The Imitation Game».

Kultur og underholdning på TV og radio

Kulturprogram - nyhetsprogram
Musikalsk fest i mange sjangre med Totto Mjelde og Tarjei Strøm som lokførere. 
Gjester, spalter, humor, konkurranser og den aller beste musikken
Hvem er det som bestemmer hvordan historiske hendelser skal huskes? Er det historikerne eller øyenvitnene? Et all-europeisk nettsted gir deg alt du måtte ønske under en paraply, både de store og de små historiene. / Hun var den uekte datteren av en kaptein og en slavekvinne, men vokste opp blant sosieteten i England på slutten av 1700-tallet. Nå kommer filmen om Dido Elizabeth Belle som bidro til at slaveriet ble opphevet i Storbritannia. / Hva får du hvis du setter en tribune ut mot havet? En strøm av assosiasjoner. / Selfiestafetten fortsetter, vi ringer dagens forfatter / Hvordan få barn og unge til å lese bøker innimellom dataspillene og mobilbruken? / Vi byr på avhengighetsdannende mobil-spill, rock fra 70-tallet og en svensk tegneserieskaper med eget radioprogram i dagens Anbefalingspanelet / Vi blir bedre kjent med datidens Oprah Winfrey i vår serie om glemte historiske kvinner.