Hopp til innhold

Jakter Norges lateste kjæledyr

Har du en skikkelig slapp katt eller en utrolig lat hamster? Da må du bli med i kåringen av Norges lateste kjæledyr.

 

Vi i Newton skal kåre Norges lateste kjæledyr og vil derfor ha bilder av slappe hunder, late katter og andre slappfisker dere newtonseere har som kjæledyr der hjemme.

For selv om Newton sist helg handlet om late dyr, er vi sikre på at det finnes enda slappere dyreliv hjemme i de norske sofaene.  

SE: Per Olav tester om hesten er lat

Har du et dyr som er en ekte ekspert på latskap må du derfor sende et bilde og en beskrivelse på e-post til  Newton , eller aller helst en liten videofilm av dyret ditt. Det gjør du enkelt via denne opplastingssida .

Eller du kan gå til Newtons superside og  spille inn film med web-cam

Alle bilder og videoer som blir sendt inn, blir vurdert av oss i redaksjonen. De vil bli lagt ut her på nettsiden vår og da vil dere seere få være med og stemme fram Norges lateste kjæledyr. 

Så send inn bilde eller video av dyret ditt og bli med!

 

 

Latsabber på ridebanen

Hestene Stjerna og Heffalompen fra Skogli Stallen har sin egen teori om hvordan ridebanen skal brukes. Eller er det kanskje en streik på gang?

Foto: Annette G. Kristiansen

 

 

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.