Hopp til innhold

Nå skal Norges lateste kåres!

Nå har Newton kåret Norges lateste kjæledyr. Hunden Monty stakk av med seieren. Her får du vite mer om han og konkurrentene hans.

Finalistene i Norges lateste kjæledyr
Foto: NRK

I høst har Newton arrangert avstemning om Norges lateste kjæledyr her på nettsidene. Vi kåret seks verdige ukevinnere som alle gikk til finalen. Og her kan du lese mer om dem alle.  

 

 

Katten Rosa
Foto: Familien Deinboll

Katten Rosa fra Uvdal kan ifølge eieren, Birte, sovne hvor som helst. Her har hun tatt seg en liten lur i bukse til fra i huset mens han sitter på do. Familien har også funnet den lille rakkeren i klesskapet og i ei bukse som hang oppe på veggen. Flere bilder av katten Rosa

  

 

Bikkja Monty
Foto: Karl Erik Brøndbo

Hunden Monty er en skikkelig latsabb og kan sove seg gjennom hva som helst. Her tar han seg en liten blund foran peisen på nyttårsaften. 

 

 

 

Katten Pubus
Foto: Kjell Lyngmo

Katten Pubus er en skikkelig lating. Ifølge eieren orker han ikke engang å gå ned på gulvet, men tar snarveien over bordet når han skal skifte sofa. Hvis han ikke ligger der, tar han seg gjerne en lur på et håndkle på badet. 

 

  

Hunden Emma C
Foto: Stine Bakkan Eidem

Hunden Emma Cordelia er sju år gammmel og en blanding av Border Collie og Husky. Hun sover ifølge eierne helst til langt utpå dagen, og vil bare ut når det er høyst nødvendig.

 

  

 

Katten Tassen
Foto: Ida Wik

Katten Tassen er en fjorten år gammel langhåret hankatt som vet å holde seg varm på labbene. Her slapper han av på sofaen iført mors nystrikkede sokker.  

 

 

 

Katten Giggs
Foto: Sondre Pileberg Aahjem

Katten Giggs er den sjette og siste kandidaten. Eieren, Sondre, sier familien har lenge kalt pusen sin for Norges lateste, og nå vi de gjerne se om det er flere som er enige i at det er sant.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)