Extrema Outdoor - Extrema Outdoor arrangeres på Kalvøya i Sanvika 26. juni 2010.Extrema Outdoor

Extrema Outdoor arrangeres på Kalvøya i Sanvika 26. juni 2010.

Foto: Extrema Outdoor
Dennis Ferrer - Dennis Ferrer er en av dj-ene som tar turen til Kalvøya.Promo

Dennis Ferrer er en av dj-ene som tar turen til Kalvøya.

Foto: Promo

Lørdag 26. juni 2010 gjenoppstår Kalvøya som ramme for en festival, når elektronikafestivalen Extrema Outdoor inntar øya.

15 år

I løpet av 13 timer skal over 50 DJ-er og artister spille på åtte scener spredt utover øya. Det er duket for det største arrangementet for elektronisk musikk i Norge noensinne, melder arrangørene.

15 år gamle Extrema Outdoor er en av Nederlands største festivaler og trekker årlig rundt 50.000 besøkende. I sommer setter festivalen for første gang kursen mot Norge og Kalvøya.

Blant DJ-ene loves både internasjonale stjerner og et bredt spekter av artister fra den norske klubbscenen.

Klubber

Størrelser som Audio Bullys , Dennis Ferrer , Ferry Corsten og Booka Shade har meldt sin ankomst, meldes det videre.

Festivalen skal også vise fram Oslos klubbscene, og nattklubber og konsepter som Fisk & Vilt, Barbeint, Sunkissed, Emil&Samuel og The Villa skal alle ha egne områder som vil representere deres uttrykk.

Festivalens leder, Marcel Mingers, har siden 1992 jobbet med store DJ-er og produsenter som Tiesto, Roger Sanchez, Eric Morillo, David Guetta og Deep Dish.

Gjester fra hele Europa

– Det kommer gjester fra hele Europa og vi har allerede booket hele Rica Hotell G20 i Oslo for å innlosjere gjester og festivaldeltakere. Alle som kommer utenbys fra kan kjøpe en pakke som består både av festivalbilletter og overnatting, sier Mingers i en uttalelse.

Nyheter om festivalen samt informasjon om billettkjøp og annet ligger ute på festivalens hjemmeside.