Audio Bullys - Audio Bullys er en av gruppene som kommer til Extrema Outdoor på Kalvøya.Promo

Audio Bullys er en av gruppene som kommer til Extrema Outdoor på Kalvøya.

Foto: Promo

Mer festival på Kalvøya

Den som trodde Kalvøya var død som festivalarena tar feil. I juni er det klart for det største arrangementet for elektronisk musikk i Norge noensinne.

Extrema Outdoor - Extrema Outdoor arrangeres på Kalvøya i Sanvika 26. juni 2010.Extrema Outdoor

Extrema Outdoor arrangeres på Kalvøya i Sanvika 26. juni 2010.

Foto: Extrema Outdoor
Dennis Ferrer - Dennis Ferrer er en av dj-ene som tar turen til Kalvøya.Promo

Dennis Ferrer er en av dj-ene som tar turen til Kalvøya.

Foto: Promo

Lørdag 26. juni 2010 gjenoppstår Kalvøya som ramme for en festival, når elektronikafestivalen Extrema Outdoor inntar øya.

15 år

I løpet av 13 timer skal over 50 DJ-er og artister spille på åtte scener spredt utover øya. Det er duket for det største arrangementet for elektronisk musikk i Norge noensinne, melder arrangørene.

15 år gamle Extrema Outdoor er en av Nederlands største festivaler og trekker årlig rundt 50.000 besøkende. I sommer setter festivalen for første gang kursen mot Norge og Kalvøya.

Blant DJ-ene loves både internasjonale stjerner og et bredt spekter av artister fra den norske klubbscenen.

Klubber

Størrelser som Audio Bullys , Dennis Ferrer , Ferry Corsten og Booka Shade har meldt sin ankomst, meldes det videre.

Festivalen skal også vise fram Oslos klubbscene, og nattklubber og konsepter som Fisk & Vilt, Barbeint, Sunkissed, Emil&Samuel og The Villa skal alle ha egne områder som vil representere deres uttrykk.

Festivalens leder, Marcel Mingers, har siden 1992 jobbet med store DJ-er og produsenter som Tiesto, Roger Sanchez, Eric Morillo, David Guetta og Deep Dish.

Gjester fra hele Europa

– Det kommer gjester fra hele Europa og vi har allerede booket hele Rica Hotell G20 i Oslo for å innlosjere gjester og festivaldeltakere. Alle som kommer utenbys fra kan kjøpe en pakke som består både av festivalbilletter og overnatting, sier Mingers i en uttalelse.

Nyheter om festivalen samt informasjon om billettkjøp og annet ligger ute på festivalens hjemmeside.

(NTB)

Hvem er du i Kampen for tilværelsen?

Hvem i Kampen for tilværelsen likner mest på deg? Ta quizen, og finn ut om du er småbitre Jørgen, språkinteresserte Tomasz, prosjektorienterte Karianne eller synske Anneli.

NRKs litteraturkritiker Knut Hoem er blitt mer skeptisk til hva han deler på sosiale medier, etter å ha lest boken The Circle.

– Det er veldig synd at denne romanen ikke oversettes!

Knut Hoem savner en norsk oversettelse av Dave Eggers mye omtalte bok, «The Circle», som handler om data vi deler på sosiale medier. – Forlagene må våge å ta de forfatterne som åpenbart ønsker å diskutere de mest brennende problemstillingene i vår tid.

Les saken