Video Linkin Park endelig i Norge - Foto: Nyhetsspiller /

VIDEO: Linkin Park endelig i Norge.

Linkin Park endelig i Norge

For første gang er det populære rocjkebandet Linkin Park i Norge. I kveld spilte de på Hovefestivalen utenfor Arendal.

- Vi har stadig vekk fått spørsmålet fra norske fans om når vi kommer hit, og vi har lovet å komme. Nå er vi her, og vi skal gjøre vårt beste. Vi håper å kunne framføre låtene våre med mer energi og følelse enn på platene våre, sa vokalist Chester Bennington til NRK før konserten.

Gruppen er kjent for eksperimentering med sjangere, og fspesielt or samarbeidet med rapperen Jay-Z ,. der de fusjonerte stilartene rap og nymetall.

Linkin Park reiser over hele verden, og sist uke hadde de konsert i Moskva. På verdensbasis har de solgt mer enn 50 millioner album.

De har laget musikken til alle de tre Transformers-filmene, den siste av dem har verdenspremiere i morgen.

- Det er veldig kult at regissøren Michael Kay er fan av musikken vår, og at han har gitt musikken en så framtredende rolle i filmene, spesielt de to siste, sier Chester Bennington.

LES OGSÅ: – Dette blir diggbart og rått

LES OSGÅ: Værvarsler for festivalsommeren

LES OGSÅ: Linkin Park til Hove

LES OGSÅ: - Jeg kan ikke tro det

Siste nytt: Kultur

 • Danske Se og Hør - Foto: Christian Liliendahl / NTB scanpix
  Foto: Christian Liliendahl / NTB scanpix

  Se og Hør-skandalen øker i omfang

  Datatilsynet i Danmark har bedt SAS og Rikshospitalet gi detaljer rundt hvordan de håndterer følsomme personopplysninger. Bakgrunnen er mistanke om at ansatte har lekket opplysninger til danske Se og Hør, skriver Mediawatch.dk.

 • Ukraina - Foto: GENYA SAVILOV / Afp
  Foto: GENYA SAVILOV / Afp

  Kraftig økning i drap på mediefolk

  61 journalister, fotografer og medhjelpere ble drept på jobb i løpet av første halvår, skriver Journalisten. 36 av dem døde mens de dekket krigshandlinger, mens de resterende ble drept mens de dekket kriminalitet og korrupsjon.

Kultur og underholdning på TV og radio

Kulturprogram - nyhetsprogram
Musikalsk fest i mange sjangre med Totto Mjelde og Tarjei Strøm som lokførere. 
Gjester, spalter, humor, konkurranser og den aller beste musikken
Hvem er det som bestemmer hvordan historiske hendelser skal huskes? Er det historikerne eller øyenvitnene? Et all-europeisk nettsted gir deg alt du måtte ønske under en paraply, både de store og de små historiene. / Hun var den uekte datteren av en kaptein og en slavekvinne, men vokste opp blant sosieteten i England på slutten av 1700-tallet. Nå kommer filmen om Dido Elizabeth Belle som bidro til at slaveriet ble opphevet i Storbritannia. / Hva får du hvis du setter en tribune ut mot havet? En strøm av assosiasjoner. / Selfiestafetten fortsetter, vi ringer dagens forfatter / Hvordan få barn og unge til å lese bøker innimellom dataspillene og mobilbruken? / Vi byr på avhengighetsdannende mobil-spill, rock fra 70-tallet og en svensk tegneserieskaper med eget radioprogram i dagens Anbefalingspanelet / Vi blir bedre kjent med datidens Oprah Winfrey i vår serie om glemte historiske kvinner.