3-4 porsjoner
Du trenger:
4 store kyllingfileter
2 ts salt
1 ts svart pepper
2 fedd hvitløk (hakkes)
1 ts garam masala
3 ss tandoori masala
1 ts koriander (hakket)
litt sitronsaft
matolje, gjerne av oliven.
pitabrød
Krydrene selges i alle pakistanske matbutikker
Saus:
Noen mintblader og Kefir. (mengde kommer an på hvor mye saus du vil lage. Bladene skal hakkes til de blir en grønn masse)
Bland alt sammen og smak til med salt, pepper og chili.
Fyll:
Bruk det du liker av salat. Rødløk er godt!
Slik gjør du:
Legg alt krydderet i en bolle, ha i olje og legg filetene oppi. Bland! Du trenger nok olje til at kyllingen kan ligge i bollen og være dekket av olje og krydder. Stek gjerne med en gang, men husk at kyllingen blir bedre jo lengere den får stå og trekke til seg smakene.
Legg aluminiumsfolie på stekeplata og stek kyllingfiletene på svak varme. Beregn ca 45 minutter. Mens du steker, kan du kutte opp filetene i strimler.
Servering:
Varm opp pitabrød, legg i kyllingstrimler og salat, og hell over saus eller ketchup.
Drikk en iskald brus ved siden av!